Indulj tiszta lappal!

Májusi telihold skorpiós rezgésekkel!

Feszült energiákkal érkezik május 5-én, 19 óra 34 perckor a pénteki telihold, ami már az előtte való napokban is érezhető lesz: légy türelmes, visszafogott, megértő.
Térj ki a vita elől, vond ki magad a konfliktusos helyzetekből, hagyd el a sértődékeny kedvedet, kerüld az indulatos embereket. A békére törekedj, pihenj, ha fáradt vagy, keres olyan időtöltést, ami jókedvre hangolhat.
A tértisztítás, elengedés erőteljesen ajánlott!


A jelenlevő Vénusz-Neptunusz kapcsolódásban figyeljetek jobban oda partneretekre – szervezzetek meghitt programokat, kellemes-romantikus kikapcsolódást.
Az Időkapuban a Kerubok karának őrangyala Haziél áll. Aggasztó helyzetek megoldásában kérhetjük a segítségét.
Hasznos lehet, ha ezen az éjjelen angyalmágiát is készítesz, ahová bőség-angyalodat is meginvitálhatod az őrangyalod kíséretében.

Most kristályköveidet, és ékszereidet, marokkövedet, szerencse kristályodat és tarot lapjaidat is feltöltheted a telihold erőteljes rezgésében.
Kellemes program lehet a romantikus hold-séta is, akár egyedül, barátokkal, vagy a kedveseddel!

Fény hazába emelő szertartásra, halott kommunikációra, gyászfeldolgozó programra  is várlak szeretettel, ha nem tudod elengedni elhunyt szerettedet, vagy ha üzennél, kapcsolatot keresnél  vele.
Átok-rontáslevételre is kedvező az időtér energetikája – kapcsolati rontás, ill. szerelmi kötést levételére is jelentkezhetsz hozzám.
Lecsendesedett meditációban kérdezd meg a lelkedet: Mi az amit nem tudsz elengedni, amihez túlzottan ragaszkodsz, még akkor is ha már fizikai tüneteket okoz. Mert pont ezek azok, amiket el kell engedned – a Plútó retrográdba fordulása segíthet most neked az átalakító munkádban.
Ha nehezen megy az elengedés: oldó, blokkoldó energiákkal, fehér mágiás elengedő megoldással is szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket, magasfényű misztikus angyalos stúdiómba.
Kívánok csodás átalakítást segítő teliholdat szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-lélekfejlesztő
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
önismereti- és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok a konzultációk tekintetében.

Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu/