Intuíciód csodálatos ajándék!

Februári energiák    –  Február böjtelő, télutó hava

„A február az a hónap, amely ígérettel szolgál az előttünk álló évről, a rügyek még nem pattantak fel, a hajtások alig dugták ki fejüket a föld fölé.” – Sara Crowe

Február a 2-es szám rezgése alatt van – a tarot Főpapnő lapját szimbolizálja. A Főpapnő tudattalan erőinket, gyengédségünket, beleérző-képességünket és a gyakran megmagyarázhatatlan, de mélyen gyökerező bizonyosságot jelöli. Hallgass tehát a megérzéseidre – intuíciód csodálatos ajándék!

Az emberi kapcsolatainkról szólhat ez a hónap, amely a rokoni, baráti, és szerelmi életünket érintheti. Az érzelmeinken keresztül kaphatunk tanítást az égiektől legyen az munka, vagy bármilyen kapcsolódás. A mély lelki érzésekkel megáldott Főpapnő intuitív módon üzen számodra is – csak figyelj!

Február 3-án a Vénusz belép a Bak jegyébe, egyébként a végéig itt is fog tartózkodni. A szellemi munkát és az alkotótevékenységet fogja inspirálni.
Február 4-én  este, 22:04 -kor a Vízöntő Újhold aktiválódik. Ez az esemény baráti találkozóknak és kultúrprogramoknak kedvez.
A Mars jegyet vált és a Bika jegyében kezdi el útját február 14-én, Valentin napon. Az energikus, elszánt, kitartó munkába segít – habár az Uránusz közelben van, ezért jöhetnek talán még előre ki nem számítható helyzetek is.
A Nap a Halakba érkezik február 18-án, az érzelemgazdag napjegy a kommunikációnknak is kedvez.
Telehold február 19. 16:53 -kor köszönt be ránk a Szűz jegyében, amely tízmilliószoros nap is egyben! Figyelmünket csak arra irányítsuk, amit elérni vágyunk. Használjuk bölcsen teremtő erőnket. Gondolatainkkal, szavainkkal és cselekedeteinkkel is erősítsük, amit szeretünk, szeretnénk – most a rendrakásnak kedveznek az energiák.


Újszerű megoldásokkal és remek ötletekkel tarkított lesz az idei februárunk. A testünk a lelkünk temploma. Fontos, hogy az  immunrendszerünk védelmében tegyünk lépéseket – törődjünk többet egészségünkkel. E hónap csodás tisztulásra késztet – arra kér az Univerzum, hogy mostantól ne tégy olyat, amivel negatív karmát teremthetsz. Légy mértékletes, engedd el a múlt lehúzó terheit, és élj aktív életet. Tanuld meg tisztelni és szeretni magadat és másokat. A szeretet és az őszinteség vezéreljen mindenben. Ahhoz azonban, hogy szintet lépj el kell tudni hagynod a gonosz energiákat: az irigységet, a hazugságot, az ítélkezést, és a pletykás-kibeszélést, a haragot, és a dühöt. Ezek a fekete energiák csakis a rezgésszintedet csökkentik le. Ha spirituális életet élsz rezgésed magasabb szintre emelkedik, a segítőkészség vezérel majd, a mosoly és a kedves szavak. Pozitív kisugárzásod, harmonikus lényed másoknak is erőd adhat. Felveheted a kapcsolatot belső vezetőiddel, szellemi segítőiddel – az intuíciódat a jó szolgálatába állíthatod. Mély meditációkkal választ kaphatsz minden életedbe kerülő megoldandó feladatra. Őrangyalod és arkangyalod élni tanít – boldogságangyalod rezgése felemeli életszeretetedet. Önmagad mestere és tanítója lehetsz, ha figyelsz az ég feléd küldött üzeneteire.
Február utolsó napjaiban már kalandvágyók és tervezgetősek lehetünk – a Vénusz-Merkúr szextiljében – a tavaszváró dimenzión belül. Ha személyes lehetőségeidre vagy kíváncsi a hónap tervezésében, szeretettel várlak tarot elemzésre és angyal tanfolyamaimra is!

Csodás hangolódást a pozitív energiákra és a szerencsés áramlatokra!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- tarot – számmisztika – csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások: – csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés.
Kapcsolat: 06202782612
Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php