Isten éltessen Magyarország!

Szent István napján

„Tartsd mindig eszedben, hogy minden ember azonos állapotban születik, és hogy semmi sem emel fel, csakis az alázat, semmi sem taszít le, csakis a gőg és a gyűlölség.”~ Szent István király

Fordulj ma is mély együttérzéssel mások felé! Segíts másokon, ahogy tudsz, meglátod milyen jó érzéssel fog eltölteni. Lelked békéjét is megtalálhatod így és még akár csodákat is tapasztalhatsz, de főleg észrevehetsz, hiszen ezek nap mint nap megtörténnek velünk, csak vakok vagyunk rá sok esetben. Önzőséged, egoizmusod és az önsajnálatot most tedd félre, rázd meg magad, és láss neki a feladataidnak!
Zárj ma le mindent, amit megtehetsz, és oldd meg, ami még megoldatlan, mert csak így biztosíthatod, hogy a mai új, friss energiák, dolgok és emberek kerüljenek az életedbe. Tarts leltárt a bensődben és tegyél pontot a kérdőjelek és felkiáltó jelek helyébe.
A hétvégi Ikrek-Hold ünnepelni, beszélgetni, csábít – kreatív energiák lesznek, a mai nap plejádi rezgésekkel megáldott termékenységi nap is lesz!
A Vénusz az Oroszlán jegyében hangulatában is emeli az ünnep fényét – ezt az ünnepet semmi és senki sem veheti el tőlünk sohasem, bármi is történjen!  Székely lányként büszke vagyok arra,  hogy magyarnak születtem.
A Szűzanya tisztító, magasfényű szeretete energiája ragyogjon le rátok, Áldásban éljetek!
Örömködjetek, tisztuljatok és rendezzétek át sorsdolgaitok – szeretetben, hasznos szórakozásban, töltődésben teljen a napotok!
Áldás a varázslatos energiákra és a csodás ünnepre! Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó–life coach (lélekfejlesztő)
tarot mester-jós
energiagyógyász – önismereti tanácsadó
angyal- és gyászterapeuta
léleklátó médium – spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu