A gránátalma
A gyümölcsben megtalálható vitaminok és ásványi anyagok segítenek szervezetünk védekezőképességének megerősítésében, és a további fertőzésekkel szembeni védekezésben is. Sok jótékony hatása ismert:
Természetes gyulladáscsökkentő
Erősíti a csontokat
Elősegíti a kollagéntermelést
Segíti a normál bélműködést
Javítja a vérkeringést
Hozzájárul az erek egészségéhez
Lassítja az öregedési folyamatokat és erősíti az immunrendszert. Védi a májat és a vesét, segít a daganatos betegségek elleni küzdelemben. A gyümölcs hozzájárul a vérnyomás normalizálásához, javítja az inzulinszenzitivitást és a cukor felszívódását. Így a cukorbetegség és a metabolikus szindróma kialakulását is lassíthatja.
A gránátalmában rengeteg antioxidáns található, melyek lassítják az öregedési folyamatokat, sőt a gyümölcs hatóanyagai arra is képesek, hogy helyreállítsák a károsodott DNS-t. Emellett nagy mennyiségű C-vitamint tartalmaz, mely elengedhetetlen az immunrendszer megfelelő működéséhez.
Már napi egy pohár gránátalmalé segíthet megelőzni a betegségeket. Gyógyító hatóanyagai a gyümölcs ehető magjaiból származnak.
Különleges fanyar ízvilága sokaknak tetszetős lehet, leve kitűnő vitaminforrás – magjait zöld salátáknál is használhatod – nálunk kedvenc! Szeretettel, léleköleléssel:
energiagyógyász-angyalterapeuta
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu