Játékosság – Angyalokkal gyógyító jóskártya


A vidámság és a játék az angyalok útja. Azt szeretnék, ha Te is minél több vidámságot engednél be az életedbe. Ne feledd, a vidámság nem luxus, hanem elemi szükséglet. Fogadd be a kép vidám energiáját  és rezegj vele ameddig teheted.

 

JÁTÉKOSSÁG


Játékosság

Az angyalok tudják, mennyi felelősség nyugszik a válladon, és milyen nagy szükséged van időre, pénzre és más javakra. Ezzel  a kártyával azt súgják, hogy a rendszeresen megélt öröm segít céljaid elérésében. Lehet, hogy erre azt feleled: „Na de kérem, nincs nekem sem időm, sem energiám a léha játékra.
Mégis, hidd el az angyaloknak, hogy a játék nagyszerű befektetés, és egykettőre meghozza a hasznát.
Amikor vidáman nevetsz, pihensz is. Ez az ellazulás nagyszerű ötletekkel ajándékoz meg, erősíti spirituális kapcsolataidat, isteni vezérlésedet és energiaszintedet. Megújult erőkkel és sugallatokkal még könnyebben sikerül megvalósítani vágyaidat. arról nem is beszélve, hogy ellazult és sugárzó  személyiséged milyen jótékony hatással van másokra.
A derűlátás maga teremti meg az új lehetőségeket. Ha mindezt igazán belát
od, már nem is tudsz nem örülni. – Dr. Doreen Virtue

A Hold rezgésében az angyali energiák ma is jól érzékelhetők.

A Szeretet Bölcsességének bolygója és az Unio Mystica – az egység és mély lelkiség planétája – ma teljesen egymás felé fordulva kapcsolódik össze. Ma a szeretettel való teremtés energiájával segítenek az Angyalaink.