Jövőbenézés – ezoterikus foglalkozásban

MÁRCIUS 20-AL KEZDŐDIK A TAVASZ-ÚJÉV!

Éves, negyedéves jövőbenéző  személyes tarot elemzésre invitállak! Ez az év a Nap éve lesz – tudatos lélekfejlesztéssel. A Nap az élet középpontja, a vitalitás, az energia, az öntudat, az egyéniség jelölője. Nézz szembe a megváltozott világgal. Mit adhatsz, mit kaphatsz és mit hozhatsz ki ebből az évből – mi a megtanulandó lecke számodra a Plútó-Vízöntő időszakban.

Ha kíváncsi vagy, mit hoz számodra ez a tavasz – nyár- ősz- és tél. Éves tarot elemzésre várlak szeretettel: Egészség – anyagiak – szívügyek, szerelem- változások, opciók, lehetőségek.
A szeánsz órás kivitelben elérhető. Amit használok a foglalkozás alatt: Kazanlár tarot, angyal tarot, sors tarot, számmisztika, csipetnyi asztrológia, pálca, inga, auraolvasás, égi üzenetek közvetítése –  személyre szóló ezoterikus tanácsadás elakadt élethelyzetben.
Grátisz: éves energetikai védelem.
Lehet kérni feszültség és stresszoldást is, önbizalom erősítő angyalozást, energetikai tisztítás fél órás programban. Ajánlom és javaslom az önismereti foglalkozást is – órás lehetőségben egyeztethetsz velem.


Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra ezoterikus stúdiómba a spirituális úton járó Hölgyeket! Jó tudni, hogy  előre egyeztetett videóhívással  is vállalok foglalkozást, érdeklődj a részletekről nálam. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu