Júniusi energiák – örömködj a Sorsodnak!

Június nyárelő, rák hava – Szent Iván hava.

 

„Tudatosítsuk, hogy a szeretet szükséges a jó kapcsolatokhoz, de nem elégséges hozzájuk. A legjobb kapcsolatok soha nem pusztán szeretetből épülnek. Munkát igényelnek, nem is keveset.” – John Robbins

A hónap a 6-os szám rezgése alatt áll – a Tarot nagy arkánumában a Szeretők, válaszutak lapját jeleníti meg. A szívbéli döntések mindig a legjobbak. A számmisztika szerint a kiegyensúlyozottság, a jólét és az egészség jelképe.  Egyébként meg szerelmetes hónap elé nézünk – sok izgalmas lehetőséggel.
A hónap első napjai enerváltan telhetnek – esemény azért kerül bőven, és néhol kissé bizonytalanná is tehetnek a generálódó energiák. A Halak Neptunusz pedig a szétszóródást, szétfolyást, a csak hömpölygést és sodródást, aktiválhat a hónap közepe felétől – figyelj oda, hogy ne szórt szét magad, mert a teremtő erőd sérülhet. Ezen időszak  üzenete az, hogy légy kreatív, találd fel magad, és légy tudatos, a józan eszedet használd – ismerd fel a feladatokat, és a lehető legnagyobb optimizmussal old meg – a megérzéseid most sem csalnak meg.Tanulj meg örülni, tanuld meg széppé tenni a minden napokat!

A hónap legfontosabb napjai:

Június 3-án az  Újhold az Ikrek jegyében köszönt be. Hangoldója az új kezdetekre vele. Alkalmas lesz a nap energetikája rendrakásra, a takarításra, selejtezésre. A fogyókúra elkezdésére, méregtelenítésre is. Fogyókúra elkezdésében is segíthetek, személyre szabott terápiákkal válaszokat keresve a miértre.
https://asajah.hu/ezovilag/juniusi-ujhold-a-levegos-ikrek-jegyeben.php

Június 4-én  a Merkúr a Rák jegyébe lép át. A Rák az otthonnal a családdal kapcsolatos érzéseinkkel erősíti meg. Egészen június 10-ig egy olyan bolygó aktivitás lesz, ami segíthet azoknak akik költözni, vagy építeni, felújítani szeretnének. Lakásingatlant, vagy kertet, nyaralót – fészekrakó program indulhat.https://asajah.hu/ezovilag/merkur-rak-otthon-csalad.php
Minderre jó idő lesz, és kedvező feltételek lehetnek, ha rászánod magad sikerülhet – mindent bele, hozd össze a projekted. És ha mégsem sikeredne – energetikai oldással segíthetek Neked.

Ha blokkokat találsz, az is lehet hogy még nem jött el nálad a személyes éved,  késleltethetnek angyalok is, ha nincs ott a rendelt időd – de rontásszaga is lehet a dolognak. Keress meg, ha így gondolod, ne légy bizonytalanban. Tértisztítást javaslok – fehérmágiás változatban – szellemelengedéssel, és negatív lenyomatok törlésével – vidámabbá teheted az otthonodat.

Június 9-én a Vénusz az Ikrekbe p. Vénusz a Párkapcsolatok, Emberi kapcsolatok, Egyensúly és Harmónia bolygója, Társasági életünk fellendülhet – kapcsolataink aktivizálódhatnak – olyasmire vágyunk, és olyasmiket csinálunk ami örömmel tölt el bennünket, örülni örömködni tudunk majd mindennek. A szabad szívcsakra könnyedén nyílik minden jó dologra. Június 9-10. Pünkösd érkezik meg. Veszekedős kedved hagyd el, figyelj oda, ha konfliktusveszélyt érzel – rendezd és kerüld el, mert elfajulhatnak a dolgok. Túlköltekezheted magad – figyelj oda a pénzügyeidre. A pénz szeretetenergia – ne hagyd, hogy kifolyjon a kezedből. Ha borongós hangulatban, vagy túl negatív lennél, bizonyos, hogy eltömődött az valamiféle haraggal.  Csakratisztítása, harmonizálásra szeretettel várlak – tedd szabaddá magad a lelki energiákra.

Június 17-én Telehold töltődik a tüzes Nyilas  jegyében. Igen intenzív teleholdunk lesz!  Energiája arra inspirál, hogy fordíts jó dolgokra az erődet. Légy tudatos és ne generálj valótlan, álságos helyzeteket – a valóságot célozd meg. Légy jelen a sorsodban, ne rombolj, hanem építs lehetőségeket. Teremtő és szerelmet bevonzó varázslatokkal kereshetsz, spirituális fejlődéshez is lehet kérni angyalmágiát! – bátran jelentkezz be hozzám konzultációs időben.
Június 18-tól kellemetlen energiák érkezhetnek – légy résen,  hogy ne manipuláljanak semmiben, legyen szabad akarat benned. Kerüld a veszekedést, és az agresszív helyzeteket gerjesztő, rontó  embereket is. Az ingerültséget és dühös rezgéseket kerüld el. Ügyelj lelked tisztaságára és nyugalmára is – őrangyalod, ha hívod eben is segíthet – szeretettel ajánlom az őrangyal inkorponáló behangolást, hogy felemelhesd vele rezgésedet, erre a szertartásra is jelentkezhetsz.

Június 22-én a Nap a Rák jegyébe lép át. A nyári napfordulót június 21-én ünnepeljük idén. A nyár angyala Tubiel, őt idézhetjük meg segítőként. Spirituális szertartásokra kitűnő az alkalom. Ha ilyenre vágynál szeretettel segítenek benne – keress meg vele. Ekkor a Neptun retrográdba vált – november végéig ezt is teszi. Ekkortól kreativitásunk, cselekvő energiák kissé lelappanhat. A bánatrezgéseket ne hagyd eluralkodni rajtad. Keresd továbbra is a pozitívat!
A Nap megkezdi hátráló mozgását egyébként pedig a Halakban – november 27-ig. Bölcsességünk megnő, tudatosabbá válunk, kicsit lecsendesedhetünk. Meditációs lehetőséget keress meg – a fenti világgal való kapcsolattartást erősödhet. Kitisztulhat minden – sokaknak aha’-élménye lehet. A nosztalgikus hangulat is megerősödhet. Ezek a napok semmiképp sem lesznek kapkodósak, az biztos, lelassul minden – talán a nyári nagy meleg is megérkezik!

Június 24-én Tündérek napja lesz – ezt csak érdekesképpen jegyzem meg. A tündérek földi elementálok – segítő lények. Az úgy van, hogy ha sok jó dolgot teszel, a sors kegyes lehet hozzád, és váratlan nagy szerencse érhet – sorsajándékot kaphatsz az égiektől. A sok jó tettek pozitív karmát teremtesz, és a pozitív kiáradásod meghozhatja gyümölcsét. Ha ez így van, biztos lehetsz benne, hogy nem kerülheted el – a jó visszatalál hozzád.

Június 27-én a Merkúr az Oroszlánba lép és július 19-ig ott is marad. Inspiráltabban, és kreatívabbak lehetünk a kedvező energiáktól – jobban ki tudjuk magunkat fejezni, és cselekedeteinkben is aktívabbá válhatunk. Alkotókedved is megjöhet – igen aktív időszak jöhet, lendületben lehetsz – használd ki a jó lehetőségeket, légy lelkes, mert céljaidat csak így érheted el – a lustaságnak most nincs itt az ideje.Depresszióoldó terápiákkal, új élet meditációkkal kereshetsz.

Ebben a hónapban úgy mondanám, hogy kapcsolatpróbáló programok lehetnek – a megrekedt marsikus energiák depresszív állapotot hozva betegséget generálhatnak benned. Tehát hozd boldogságállapotba magad! Ha feszült vagy, semmiképp se hozz fontos döntéseket. Agresszív csatározásokba sose menj bele. Az apróbb viták, meg- és átbeszélések mindig hozhatnak pozitív szintlépéseket. Tedd rendbe a kapcsolataidat, és örömködj inkább az Életnek. Légy hálás a sorsnak, mindazért amid van. Energetikai tisztításokkal kereshetsz – segítek, hogy harmóniába hozni az életed. Zadkiel arkangyal a megbocsátásban segíthet. Ha nem figyelsz oda kilók rakódhatnak a bánatos időszakodban – a depit inkább a sporttal vezesd le. Értelmetlen szakításokba ne kezdj, gondold végig rendezetten a dolgokat, nehogy hibát kövess el – a hirtelen döntések leginkább rosszak.

Június a szerelem hónapja is, sokan házasságot kötnek – eljegyezést ünnepelnek, összeköltözködnek. Anael a szerelem angyala dolgozik rendesen! Aki gyermeket szeretne a legjobb napok az áldás bevonzására a június 2, 7, 29, 30 és 27 – adjatok energiát a baba projektnek – személyre  szabottan, az asztrológiai képleteddel részletesebben.
A Neptun felerősítheti megérzéseinket, misztikus álomüzenetek érkezhetnek – Haziel a látomások angyala is segíthet, a tudatos álmodás ügyében Razielt keres majd meg. Ez az arkangyal segíthet értelmezni álmaidat is. Ha angyaloznál, a júniusi angyal tanfolyamra szeretettel várlak, regisztrálni már most lehet!

Légy pozitív mindenben akkor ez a csodás hónap a  kapcsolatainkat rendezgeti – mélyülnek a szerelem-szeretet szálak, erősödnek a hova-odatartozás érzések is. Intimebbek, és meghittebben kapcsolódhatunk. Családdal, barátokkal, szeretteinkkel együttérzőbbek, kompromisszumképesebbek és empatikusabbak leszünk. 
Azoknak szólnak a tanácsadások, feljegyzések, üzenetek, akik hozzám csatlakoztak, akik engem követnek. Az azonos lélekcsaládból származó lelkek mindig megtalálják egymást, mert egymásra ismernek. Ha elakadnál sorsdolgaidban,  – gondokat, és blokkokat tapasztalsz –  bátran keress meg.
Hogy jobb emberré válj, lehet sok jót és szépet tenned, – de az első mindig az, hogy tanuld meg szeretni magad, mert onnan kezdődik minden!

Töltsük örömben, békében, szeretetben ezt a varázslatos hónapot!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Személyre szóló tarot – Sorselemzés – Szerelmi tarot
Spirituális terápiák – tanácsadás
Kapcsolat: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah stúdió
Mesengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus területeim:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-studio-2.php