Júniusi eperholdban

Június 22-én 3 óra 7 perckor tetőző Bak teliholddal elindul az elengedés időszaka.

Az eperhold a nyár első, júniusban esedékes teliholdjának a neve. A mostani telihold energiája fegyelmet összeszedettséget, és cél-orientálságot hoz. Válaszutaknál átgondolt, sorsfordító döntés születhet meg bennünk élet-sors dolgainkban.
A nyár első teliholdja elsősorban a karrierünkre, a munkánkra, emellett a személyes törekvéseinkre, ambíciónkra lesz kihatással. Meditálj rá te merre szeretnél fejlődni, mi a célod, hová tartasz.


A Szaturnusz és a Plútó is retrográdban – a lassuló időben döntéseink alapos megfontolást igényelnek. Mielőtt bármit is döntenél érdemes önvizsgálatot tartani. Gondold végig mi az ami már nem tartozik hozzád, mit akarsz elengedni, kivezetni az életedből.
A teliholdat követő fogyóhold erejében könnyedebben megválhatsz a régi rossz szokásoktól, az elakadást okozó ismétlődő negatív mintáktól. Ezen időszak arra inspirál, hogy elérkezett abbahagyni a panaszkodást, az önsajnálatot. Rávilágít mi az amit régóta halogatsz, amiben jó ideje már, hogy nem tudsz döntést hozni – ezeket a dolgokat jobb lesz rendbe tenni. Engedd el a benned levő sérelmet, és haragot. Ha rászánod magad az Univerzum támogatni fog. Indul az új sorsköröd, kezdj tiszta lappal – old fel a karmát, és lépj új útra.
A hajnali álomüzenetek nagy súlya és mondanivalója lesz, érdemes legyezned – átgondolnod és értelmezned. A hétvége egyébként kedvez a mély meditációknak – érdemes felvenni a kapcsolatot lelki-szellemi vezetőiddel. Angyalos és fehér mágiás elengedő meditációkkal várlak, Fény hazába emlő szertartással segíthetek, ha elhunyt szerettedtől szeretnél elbúcsúzni. Lakás, tér, üzlet, nyaraló tisztítására is remek energiák lesznek, de pénzmágiával, energetikai oldással és blokkoldással is kereshettek. Kérj időpontot, egyeztess velem.

Az Időkapuban Lovjah őrangyal fog tartózkodni, az arkangyali családfát tekintve a Királyi székek karából, Binaél arkangyal csapatából. Lovjah energiájára az életöröm állapotára hangol. Jupiter gazdaságának erényét Uránusz ragyogásával elegyíti. Az anyagi biztonság megteremése érekében is hívhatod. Imagináld, idézd meg őt szeretettel, és hálás szívvel köszönd meg a segítségét.
Tegyétek ki éjjel kristályköveiteket, ásványékszereiteket, szerencseköveitek, és tarot lapjaitok a misztikus hold erőteljes fényére. Feltöltés előtt mindig letisztítom a köveimet – a természetes hideg vizes megoldást ajánlom, így saját eredeti rezgésükben pompázhatnak.
A teliholdas séta érzéki romantikus program lehet, a kedveseddel a kellemes nyárestében. De ha egyedül vagy, vagy akár társaságban – akkor is töltekezhetsz a mágikus tisztító rezgésekben.
Szeretettel kívánok varázslatos teliholdat és sok sikert terveid megvalósulásához! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu