Kapcsolat – társkapcsolat – párkapcsolat

“Nincs egyetlen  pillanat sem az életedben, amikor ne lenne meg mindened, ami a boldogsághoz szükséges. Gondolkodj el ezen egy pillanatra! Boldogtalanságodnak az az oka, hogy arra figyelsz, amid nincs, ahelyett, hogy arra összpontosítanál, amid éppen most van.” – Anthony de Mello

Sok hölgy társkereső oldalon ismerkedik, ott keres kapcsolatot, barátságokat. Nagyon kevés esetben találnak párra azok, akik ezt a megoldást választják. Tanulásnak, tapasztalatszerzésnek azonban kiváló lehetőségnek mutatkozhat, a bátortalanoknak.
Előfordul, hogy egyesek a külföldi kapcsolat kiépítésére éreznek indíttatást –  talán legtöbbször a külföldi munkavállalás motiválja őket. Egyébiránt pedig, aki  még nem kész párkapcsolatra  az választ ilyen távoli ismeretséget. A távolsági kapcsolatok sosem működtethetőek sokáig. A párkapcsolat definíciója az én olvasatomban nem az együtt járás léte, hanem a közös jövő igénye a realitások talaján.

A nem elérhető kapcsolatot keresők pszichológiája:
A nehezen elérhető, illetve a már kötöttségben élők embereket vonz valaki az életébe az azért van, mert fél az illető  a túl erős kötöttségtől, de ugyanakkor vágyik is  valaki ‘közelségére”.  A félelmek ebben az esetben arról szólnak, hogy: fél az illető attól,  hogy elveszíti önmagát a kapcsolatban illetve attól, hogy elveszíti a szabadságát.
(Esetleg jobban szereti az illető a kalandokat, mint a tartós kapcsolatokat – szintén nem kész a stabil alapokkal rendelkező, őszinte, mély lelki  kapcsolatra.)
A megoldás a feloldáshoz az lehet, ha az illető belátja, hogy az igazi szeretet békét, és mély megértést jelent. Belátja azt, hogy a másik a meghittséget ajánlja fel, nem pedig követel  és  birtokolni akar. Egy kötöttségben élő partnertől – elérhetetlen partnertől – nem kell félni attól,  hogy hirtelen, egyszer csak  úgy dönt tartós kötelékre akarna lépni veled. Általában az előző kapcsolatot még nem engedték el azok, akik bizonytalankodnak önmagukban, ilyenkor a blokkoldásként az exel való kapcsolat old- és éterikus szálait bogozzuk ki, és azt kitisztítva engedjük el felhalmozott negatív energiákat. Elengedve ezzel, magát a régi kapcsolatot is.
Ha dolgozol magadon – hamarosan megérted, hogy a szerelem nem birtoklás – lehetsz benne önmagad. A  párfüggőség veszélye az, hogy  elveszítheted a saját személyiségedet.

Menne is, maradna is…
Egy Franciaországban élő hölgy azzal keresett meg, hogy a nem működő, több éve tartó, hivatalos kapcsolatát szeretné – az ő szavaival élve  – ‘felszámolni”, de közben fél attól is, hogy a kilépést nem sikerülhet. A kiszemelt férfi más országban él. Tehát hazát is kell váltania, s attól tart bizonytalan helyzetbe kerülne…
Nos, az életút elemzés – tarot, számmisztika, személyes évek, sors évei alapján – azt láthattuk, hogy sem a férje, sem pedig a másik férfi nem alkalmas arra, hogy egy igényes, hiteles  párkapcsolatot működtessen. Viszont az év vége felé alkalma lesz egy olyan kapcsolat felépítésére, ahol mindketten őszinte, magabiztos sikeres együttélést tervezhetnek… A sorsútjában a lélektársát ‘láttam’ meg. A  hölgy most nagy örömmel készülget erre a nagy lehetőségre – lévén sorsfordulati évéhez ér.

Az új  lehetőség bevonzásához szükséges a nyitott szívcsakra, és a szabadságot adó önbizalom elérése. Amikor a tudat és a tudatalatti együttesen rezegve igényli az igazi szerelemet. A  szívcsakra akarati és érzelmi oldala is harmonikusan együttrezeg,  elérhető és befogadó leszel. A személyes rezgésed megnő, az auratér kitisztul, energikus és csábító leszel. Önmagad kiteljesedett személyisége néz vissza rád a tükörből.  A kisugárzásoddal vonzol.

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek.
Párkapcsolati tanácsadás – Tarot