Karácsony az áldás energiáját hordozza

Szenteste – karácsony

A karácsony előtti utolsó vasárnap aranyvasárnap, december 24-én egy nagy, lila lepelbe öltözött angyal jelenik meg a mennybolton, és járja be az egész Földet. Kezében lantot tart, zenél vele, és közben énekel sok kis angyal segítségével. Ahhoz, hogy meghallhassuk őket, erősen oda kell figyelnünk, és szívünknek, lelkünknek tisztának kell lennie. A Béke dalát éneklik. A dal annyira gyönyörű, hogy valamennyi mag, amely a földben szunnyad, felébred és életre kel, így indul új élet tavasszal a Földön. Ő a Kozmikus Szeretet, a megbocsátás, a kegyelem és a tolerancia arkangyal. Zadkiel Arkangyal energiája segít a megbocsátásban, a nagylelkűség elérésében, abban, hogy önzetlen légy, elfogadó és toleráns. A könyörületesség angyala, lebontja a szorongást és a félelmeket. Friss, tiszta energiákkal áld. Megnyújthatjuk az adventi koszorúnkon a negyedik gyertyánkat.

Másnap, december 25-én kezdetét veszi a Karácsony. Az idei karácsony energetikája kedvez az ikrek-holdban a mély lelki beszélgetéseknek, a meghitt együttléteknek. Angyalokat hívhatunk vendégül – misztikus energiákban tölthetjük el a szent ünnepet – a teremtő energiák megsokszorozódnak. Megállhatunk egy kicsit, és visszanézve átértékelhetjük a Szaturnusz-Uránusz sorsbolygó évi tanításait – bölcsességük erejével átlátva sorsunkat, kapcsolatainkat, és további lehetőségeinket.
Minden nap új lehetőséget hoz a fejlődésre és az öröm megtapasztalására. De ehhez meg kell engednünk a változást, tudnunk kell elengedni a múltat, hogy be tudjunk lépni az új esztendőbe. A  Nap éve 2024-ben  sok új lehetőséget tartogat. A  két ünnep között is, szeretettel várom az ezoterikus  Hölgyeket angyalos stúdiómba.

 

Karácsony az Áldás energiáját hordozza, Isten áldása van minden Igaz Emberen. Kívánom, hogy meghittségben, erőben, egészségben, örömben, elfogadásban, megértésben és szeretetben töltsétek el szeretteitek körében az Áldott ünnepeket! Szeretettel, lélekben veletek:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu

Oldás, blokkoldás, minden más:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/