Karmaoldás – blokkoldások, oldások.

„Ha bármikor szomorúnak vagy lehangoltnak érezzünk magunkat, a lelkünk spirituális levegőre és Fényre vágyik.” – Michael Berg


Megértés, megbocsátás, továbblépés.
Bármit is vonzottál be az életedbe, állj meg egy rövidke pillanatra, csendesedj le és kérdezd meg önmagadtól vajon mire tanít most engem ez a helyzet? Mi a dolgom vele, mi az amit erről tudnom kell?
Azután engedd el a kérdést…hamarosan megérted mi miért történik veled… megvilágosodsz, belső sugallatot kaphatsz. Ha jók a megérzéseid kérdésere felelet kaphatsz. Soha, de soha se ne ítélkezz a jelenlegi helyzetről, se önmagadról, mert ez egy folyamat…a végkifejletet még nem láthatod. Tudod, hogy minden okkal történik, minden helyzet segíteni akar… Hagyd kibontakozni a dolgokat. És minden tudás a tiéd lehet, amit egy-egy helyzet hoz neked, amit ad neked, amit tanít neked.Engedd el a félelmeidet, Engedd el a sérelmeidet…

A blokkoldás elindítása – oldási lehetőség!
Az oldás energiája Arkangyali lehívásokkal elérhető.
Megszentelt, áldott  térben tiszta energiákkal történik. A magas tudású spirituális Létezők segítenek feldolgozni a jelen helyzetedet.
Az oldás elindítása után elindul egy folyamat:  gyógyulni fognak az érzelmeid, fájdalmas, zűrzavaros érzéseid az öröm és a megnyugvás, a felszabadulás állapotát hozzák el számodra  és a szeretet érzéseire cserélődnek át. A megbocsátással elindul egy általános gyógyító folyamat. A negatív emlékek áttranszformálódnak pozitívra. 

Ha úgy érzed, hogy blokkolva vagy régi nehéz terhek miatt – blokkoldással kereshetsz, és elindítjuk az oldás energiáját közösen, hogy neked könnyebb legyen!

Spirituális döntés.
Ha nem tudsz megbocsájtani, nem tudsz elengedni – a múltban átélt fájdalmaid átvették az irányítást feletted…depressziós leszel.Ne ragadj bele a fájdalomba.
Az Univerzum mindig olyan akadályt állít az utadba, amit képes vagy megoldani, tehát mindenre képes vagy, ha hiszel is benne! Döntsd el, hogy továbblépsz a megrekedt helyzetből.  Az elengedés lehetőség,  feltétele a továbblépésnek. Csakis így fogadhatod be az éltedbe az újat, a szebbet, a nemesebbet, a minőségit!
Mert élni jó, jól élni áldásos lehetőség!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
BLOKKOLDÁSOK- OLDÁSOK
KARMAOLDÁS elindítása.