Karmaoldás – elengedés – megtisztulás

H   E   T   I      T  A  R  O  T
Június 26-tól július 2-ig.

Szerda délutántól a Hold a Skorpióba lép –  felerősödnek a megérzések, intuíciók, sugallatok. Június 30-án a Neptunusz hátráló-tolató mozgásba vált a Halak jegyében. Most könnyedebben tudsz ráhangolódni az elengedésre is. A retrográd időszaka szuper lehetőség a spirituális önfejlesztéshez is: önismereti foglalkozással várlak szeretettel.

“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Császár IV. – Tetterő és fizikai szintű stabilitás.
Impulzív energiákban tevékenykedhetünk, cselekedhetünk a marsikus-vénuszi-uránuszi erőtérben, a hét első napjaiban. Éjjelente csodás profetikus álmokkal üzennek az égiek  – a neptunuszi energiák rejtelmében – segítő szándékkal utat mutatva Neked. Az álomnaplód kéznél legyen. Gábriel arkangyalt kérheted, hogy a megfejtésben segédkezzen. Felsőbbrendű Én lélekgyógyító angyalos vezetett meditációra jelentkezhetsz: összehangolja a lélekrészeidet.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás lehet a természetben járás, vagy valamilyen művészeti program. Nem ajánlatos műteni a csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesz. A folyadékpótlásról se feledkezzetek meg – igyatok eleget! Regeneráló masszázsra, hajmosásra, hajfestésre, bőrápolásra, kozmetikára remek idő lesz.  A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek – hacsak nincsenek büntiben! (A Hold a Mérleg jegyében jár, június 28-án, szerdán lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Mértékletesség XIV. – Kiegyenlítődés, harmónia.
A vénuszi energiák segítenek most a megbocsátásban, a bocsánatkérésben. A lelki dolgaink megbeszélésében, a megoldás keresésben most a Szaturnusz is besegít. Párkapcsolati tanácsadással – oldással, blokkoldással, szerelmi jóslással is szeretettel várlak, egyeztess velem.
A hét eleje víz elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a nagymosás, spirituális a meditáció, vagy az olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesz.  Fogyasszatok idény gyümölcsöket – remek rost- és vitaminforrás! Kozmetikára, bőrápolásra, regeneráló masszázsra kedvező az időtér energetikája, a hajvágást azonban kerüld el, mert korpa és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre a jó lehetőségeket! (A Hold a Skorpió jegyében jár, június 30-án, pénteken lép át a Nyilas tüzes jegyébe.)

A Pápanő II. – Megérzések, intuíció, lelki szintű azonosulás.
A Neptunusz pénteken retrográdba vált – mágikus, rejtett képességek is felerősödnek a spirituális időtérben – a misztikának jó ideje lesz. A jelenlevő jupiteri energiák pedig a tudatossággal való helyzet- probléma megoldásnak kedveznek. Önismereti foglalkozásra is kérhetsz időpontot tőlem – sorselemzéssel megspékelve – általa jobban megismerheted önmagad.
A hét közepe tűz elem minőségben lesz.
Kellemes kikapcsolódás lehet a lazító masszázs – a hegyi túra. Nem ajánlatos műteni az ereket és a combnyakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Desszertnek készíthettek gyümölcs salátákat – minél több fajta, annál ízletesebb. Regeneráló masszázsra, kozmetikára-bőrápolásra, hajmosásra jó az időzítés. A Vízöntő, a Kos, az Oroszlán és a Mérleg napjegyűek számára ígéretes lesz a hétvége időtere – legyetek figyelmesek! (A Hold a Nyilas jegyében jár, július 2-án, vasárnap lép át a Bak föld jegyébe.)


A hétvégi energiák a testi-lelki méregtelenítésnek kedveznek – gyógyulást segítő energiákkal, energetikai méregtelenítéssel is segíthetek. Ha gyógyulnál, ha tisztulnál itt a helyed.
A Hold-Vénusz-Szaturnusz kapcsolódása azt sugallja: tégy rendet magadba, harmonizáld a gondolatidat –   hidat építsd, ne falakat. Ne búslakodj, hanem élj.  Lépj szintet: járd a magad útját –  hozd ki mindenből a legjobba.  Ha tudod merre tartasz sikeres leszel. Ha elakadnál: sorselemzéssel várlak szeretettel.
Karmaoldásra is sikeres lesz a hét energetikája – karmaoldó angyalos szertartásra is tudom fogadni a Hölgyeket!


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előre egyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu