Karmaoldásra, sorsteremtésre kiváló hetünk lesz!

H  E  T  I       T  A  R  O  T
július 31-től augusztus 6-ig.

A jelenlevő marsikus-jupiteri energiákban, uránuszi hatásban kreativitásunk megnő – szerencsés döntéseket hozhatunk.  Ha sokat hezitálnál tarot-opciókkal belenézhetünk a jövőd sorslehetőségei – keress meg spirituális tanácsadással. Jó hír, hogy kamerás messengeren – előre egyeztetett videóhívásban – is vállalok foglalkozást, egyeztess velem.


“A tarot bölcsessége élni tanít!” – Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Halál XIII. – Engedj el mindent, ami már nem szolgálja életed. Szabadulj meg mindazon szokásaidtól, ami kibontakozásodat gátolja. Zárd le, amit le kell zárnod, megköszönve eddigi segítségét és lépj tovább. Ne feledd: minden vég egy új kezdet. Minden kijárat egyben bejárat is valahová.
A  keddi Vízöntő sorsfordító telihold az elengedés és teremtésnek is kedvez.  https://asajah.hu/eroteljes-energiakban/
Jobban ráláthatunk sorsdolgainkra a hét elejében a Mars-Jupiter-Merkúr-Szaturnusz kapcsolódásban. Uriel arkangyal segíthet a nagy sorsátalakító munkádban – vedd fel vele a kapcsolatot, idézd meg. Sors-életút elemzéssel szeretettel várom az ezoterikus fejlődni vágyó Hölgyeket angyalos stúdiómba.
A hét eleje levegő elem minőségben lesz.
A hegyi túra, természetben tartózkodás remek kikapcsolódás lehet – a lakás átszellőztetés pedig hasznos. Nem ajánlatos műteni a viszereket és a lábszárat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. A töltött paprika – lecsó szuper nyári lakoma lehet. Kozmetikákra, kéz-és körömápolásra, regeneráló masszázsra, fogyó- és tisztítókúra elkezdésére remek lesz az időtér energetikája – a szerda fogorvosi vizitre, kedvezőtlen nap lesz. A Kos, az Ikrek, a Mérleg és a Nyilas napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse a hét elejében – persze, csak ha nincsenek büntiben!  (A Hold a Vízöntő jegyében jár, augusztus 4-én, csütörtökön lép át a Halak vizes jegyébe.)

Az Akasztott XII. – Légy megfigyelője a kérdéses helyzetnek és benne önmagadnak. Lásd másként, nézd meg fordított nézőpontból. Szemléld olyan perspektívából, ahonnan eddig még sohasem tetted. Figyeld úgy, ahogy eddig még sohasem!
Tisztázó, konfliktus helyzetet megoldó, érdemi beszélgetéseknek jó ideje lesz a két közepében a Hold-Szaturnusz-Merkúr rezgéseibe. Éjjeli álmaink nagy tanító üzenetet hordoznak a neptunuszi energiákban: félelem elengedésre ösztönöznek, karmatisztításnak is jó ideje lesz. Chamuel arkangyalt is invitáld meg a lélekdöntésekben. Elegedésre, blokkoldásra várom azokat szeretettel, akik elakadtak élet-sorsútjukban – jelentkezz, egyeztess velem.
A hét közepe víz elem minőségben lesz.
A hangverseny- szabadtéri koncert szuper program lehet – de nagymosásba is kezdhetsz. Nem ajánlatos műteni a lábfejet és az idegrendszert. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a cukor és a szénhidrát lesz. A rántott-párolt-grillezett hal – ha szereted – nagyon könnyű estebéd lehet. A fogyó és tisztítókúrát tovább folytathatod, kozmetikára és regeneráló masszázsra kedvező napok jönnek, a hajvágást inkább ütemezd át, mert korpa- és csomóshaj kialakulásához vezethet. A Bika, a Rák, a Skorpió és a Bak napjegyűeknek kedvezően alakulhat a hét közepe – vegyétek észre a szerencsétek!  (A Hold a Halak jegyében jár, augusztus 5-án, szombaton lép át a Kos tűz jegyébe.)

A Szerencsekerék X. – A helyzet sorsszerű és fejlődésedet segíti, tanítani akar. Az elfogadás bölcsességével állj a kérdéses dologhoz: ne harcolj azzal, ami van. Légy inkább megfigyelő, figyelj arra, mit akar mutatni neked ez a helyzet. Ha az ellenállás megszűnik, új távlatok nyílnak a jövő felé. Találd meg a forgó kerék közepén a nyugvópontot. Találd meg önmagad középpontját. Keresd a valódi belső okokat.
A negatív lehúzó energiák, önkorlátozó gondolatok, sehováse vezető kapcsolatok elengedésére, megbocsátásra, békülésre kiválóan alkalmas lesz a hétvége időtere a retrográd Vénuszban – amibe Raquel arkangyal is besegíthet. Ne halogasd tovább csakis a múlt tisztázásával léphetsz tovább! Békülést segítő angyal energiákkal is kereshettek.
A hét vége víz tűz elem minőségben lesz.
Kellemes programnak  lehet a testedzés – hasznos az ügyintézés és a lomtalanítás. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyaga fehérje lesz.
Készíthettek nyári főzeléket – grillezett feltéttel. Bőrápolásra, regeneráló masszázsra, kozmetikára, hajmosásra, tisztító- és fogyókúrára jó lesz a hétvége energetikája.  Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek ígéretes lesz a hétvége energetikai tere – legyek figyelmesek!  (A Hold a Kos jegyében jár, augusztus 7-én, hétfőn lép át a Bika föld jegyébe.)

Test-tudat-lélek tisztításra kiváló rezgésekkel áld az Univerzum. Érdemes tisztítókúrába fogni, de lehet életmód váltásra is kezdeni. Gábriel arkangyaltól jó tanácsokat kaphatsz égi útmutatásban – vedd fel vele a kapcsolatot mély meditációban.
Energetikai méregtelenítő – fogyást segítő- energiákkal várom a változni, tisztulni vágyódó hölgyeket szeretettel.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is.
Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előre egyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu