Kék holdban

Intenzív, transzformáló mágikus energiákban.

A nyár utolsó teliholdja augusztus 31-én, csütörtökön 3 óra 35 perckor köszönt be. A  Halak vizes-érzelmes jegyében a  szuper telihold nagy lezárásokat hoz majd.
Egy új sorskör ér véget és egy új nyílik most meg. Most itt az ideje elengedned azt ami már nem szolgált téged – szabadítsd fel magad a lelki terheid alól.
Lélek gyógyításra- harmonizálásra is kedvező nap  lesz. Felsőbbrendű Én gyógyító angyalos meditációval várom az ezoterikus Hölgyeket.

Válaszutaknál alaposan gondolt át a döntéseidet, – kapcsolódj a belső Arany angyalodhoz, a lelked mindig a helyes döntést súgja meg neked. A retrográd bolygóhatások miatt – több bolygó is tolat – feszültségek, blokkok generálódhatnak. Hagyd  el az önsajnálatot, a sértődékeny kedvedet, és nézz szembe az életeddel. Most megláthatod hol vannak blokkok, az elakadások, hogyan, s miként változtatsz azokon.
Csodás misztikus üzenetekben lehet részünk a telihold környéki napokban: figyelj oda mit tesz eléd a  sors.
Az előre megsejtések, megérzéseid is megerősödnek.
Különleges úton-módon jelezhet az Univerzum – a láthatatlan világ üzen neked – légy figyelmes. Profetikus álmokkal üzennek az égiek: az álomnaplód kéznél legyen.
Az Időkapuban Vaszarjah, az Uraságok karához tartozó őrangyal lesz jelen. Ha megidézed  őt,  a boldogságot hozó élethelyzetek felé vezet – imagináld angyalszertartásban.

Százszoros energiák hatnak, készülj az esti varázslathoz:  Elengedő, bevonzó angyalmágiákkal is kereshettek!

Töltsd fel ásványékszereidet, kristályköveidet, tarot lapjaidat a mágikus telihold rezgésével.
A holdséta most is javallott – akár barátokkal, egyedül vagy a kedveseddel: magas rezgésű energiákkal töltődhetsz.
Elhunyt szeretteinktől is  búcsút vehetünk: Fény hazába emelő szertartásra, üzenetközvetítésre is várlak szeretettel.

A magas, tiszta rezgésű aura mint a mágnes úgy vonzza be életedbe a pozitív lehetőségeket: Csakra-aura tisztításra, rezgésszint emelésre, rontáslevételre is  várom a Hölgyeket.

A tértisztításra a mai nap a legjobb időben vagy:  A Tibeti fehér mágiás speciális változatra van beavatásom – keress meg, egyeztess velem.

Mindenkire másképpen hatnak a transzformáló energiák. Lesz akinek továbblépést jelez a mostani telihold. Talán el kell engedned, valakit, vagy valamit az életedből. Lesz akinek új lehetőséget hoz, új munkát, új célokat, új szerelmet. Másoknak életmódváltást, új szemléletet. Lesz aki bátrabbá válik, és olyan is akad, aki végleg lezár és elenged egy régi sérelmet, hogy egy új fejezetet kezdhessen élete forgatókönyvében.
Jóslásra, tarot előretekintésre a legjobb idő lesz: ha kedvet kaptál hogy belenézz a jövődbe, szeretettel várlak angyalos stúdiómba –  jelentkezz be hozzám, egyeztess velem. Szeretettel, kívánok csodás teliholdat Mindenkinek! Léleköleléssel:

 

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum

energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-8/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu