Kerubok az Időkapuban

Azok a csodálatos Létezők!


Május 1-től június 11-ig a Kerubok karának őrangyalai vannak jelen, Raziel arkangyal uralma alatt. A Kerubok, a tudás angyalai – hozzájuk tartoznak a csillagok és galaxisok energiái. Ők a másodikak az angyalok rangsorában. Isten akaratát közvetítik minden síkon, azaz a mennyek krónikusai.
Készek arra, hogy védelmet nyújtsanak, és tudást adjanak át számunkra. A Kerubokra való ráhangolódás segít, hogy elfogadjuk az Univerzum bőségét, hogy szabaddá és kötődés mentessé válhassunk, és a maga teljességében élvezhessük az életet. A kerubok négy szárnnyal és négy arccal rendelkeznek: egy ember, egy oroszlán, egy bika, egy sas arccal. Az összhang és harmónia szellemei. Magas rezgésükkel aktív, kreatív energiákkal segítenek minden új kezdetet.
Akkor keressük a kerubok segítségét, ha bölcsességet és tudást keresünk, és nagy energiákkal szeretnénk spirituális életfeladatunkat teljesíteni.
Őrangyalodon keresztül felveheted velük a kapcsolatot – őrangyal inkorponálás órás időkvantumban – Te is ellátogathatsz Angyalországba: https://www.facebook.com/groups/607378069396900
Várom a Hölgyeket Angyalmágiákkal, angyal tanfolyamokkal,  angyal tarottal,  angyalos tértisztítással szeretettel. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu