Kezdj el egészségesen élni!

Ha valamit nem tudsz elfogadni, megemészteni – azaz megérteni, feldolgozni  fizikai szinten emésztési problémákhoz vezethet.

Mielőbb rendet kell tenned az életedben – hogy nagyobb baj forrása ne legyen. Hiszen ha a lélek beteg, a test üzen. Felszólítás arra,  hogy válts életmódot. Az újhold mindig ilyen…érdemes rossz szokásoktól megszabadulni, és új életet kezdeni az egészség jegyében.

Fogyassz még több folyadékot, egyél több rostot és fehérjét, mozogj többet, sportolj. Diétázz, ha szükséges – a túlsúly nem egészséges. Kerüld el teljes mértékben a szénsavas italokat. Ne igyál semmit 20 perccel evés előtt vagy után.
És nagyon fontos, hogy ne juttasd be a szervezetedbe az megemészthetetlen, ízfokozó adalékanyagokat tartalmazó, ételnek nem nem nevezhető  készítményeket, hiszen ezek valójában csak szintetikus mérgek.
A reggelit sose hagyd ki – egyél legalább háromszor naponta,  és mindig annyit, amennyi az öklöd, hiszen a gyomrot ennyit tud befogadni. A zsíros, fűszeres ételek nemkívánatosan – még ha szereted is őket. 
Figyeljük testünk jelzéseit, és azokat az alapanyagokat és ételeket, amelyek elfogyasztása után gyomorpanaszok jelentkeznek, iktassuk ki őket egy  időre az étrendünkből.
Ne egyél kapkodva, rágj meg mindent alaposan – élvezd az ízeket.


A köldök csakra szoros kapcsolatban áll az emésztőrendszerrel. Ha semmibe vesszük, elnyomjuk lelki érzékenységünket az működési zavarokat okozhat ezen a területen. Emésztési zavarokhoz, túlzott súlynövekedéshez vagy gyomorfekélyhez vezethet. E csakra működési zavara esetén jelentkezhet még kimerültség, allergia és cukorbetegség is. A csakrához tartozó szervek a mellékvesék és a hasnyálmirigy. A köldökcsakrához tartozó valamennyi lelki probléma az agresszió nem megfelelő kezelésével függ össze. Az agressziót nem elnyomni kell, hanem megfelelő módon kifejezni érdemes.
Hordj sárga színű ruhadarabokat,  ez élénkíti az idegműködést, segít leküzdeni a belső fáradságot. Hasznos az illóolajok használata is  például a bergamott. A bergamott fa gyümölcséből nyert olaj  friss citromillata serkenti életenergiánkat, növeli önbizalmunkat – illóanyaga fénnyel tölt el bennünket.

Ha ilyen problémád van – csakrahangolásokkal segíthetek – mentális-érzelmi nagytakarítással.
Szeretettel várom spirituális tanácsadásaimra, terápiáimra, konzultációimra az ezoterikus Hölgyeket! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
https://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
https://asajah.hu/