Kikelet havában

Márciusi energiákban – mozgalmas hónap előtt állunk.

Március már nem a tél, de még nem is az igazi tavasz, inkább csak az előszobája. Érdemes sokat tartózkodni a szabadban, kirándulni, természetben járni.  A hónap eleje a lezárások ideje lesz: lépj túl a megszokáson – erre inspirál a Vízöntő Plútó hatás.  Figyelj oda a megérzéseidre a különleges, misztikus energiákban. A hónap első napjaiban a Nap-Merkúr-Szaturnusz együttállás arra motivál, hogy fókuszálj a terveidre. Gondold át hogyan érheted el a céljaidat, miként tudod megvalósítani az álmaidat. Ha egyedül nem menne Sorselemzéssel várlak szeretettel.

Március legfontosabb napjai:

A Vénusz-Uránusz hatásban február 29-től március 7-ig: Gondold át jól döntéseidet, szavaidat, tetteidet, mert félreértés, vita keletkezhet. Nyílt őszinte, érthető beszélgetésre törekedj.   Kapcsolat tisztítással  – szeretet kommunikáció fejlesztésével – is jöhetsz hozzám, várlak szeretettel.

Március 9-én a Mars-Uránusz  nehéz energiákat hozhat: A marsikus feszültségnapon különösen ügyelj oda a döntéseidre – meggondolatlanul ne cselekedj. Mérlegelj, légy elővigyázatos minden lépésedben. Jobb óvatosnak lenni és okosnak – ne tervezz nagyobb dolgokat erre  a napra. Oldó, blokkoldó terápiát ajánlok.

Március 10-én a Kos-Merkúrban szenvedélyes energiákkal töltekezhetünk – legyünk türelmesebbek és megértőbbek az indulatos energiákban. Csakra-aura tisztításra – rontáslevételre is jelentkezhetsz.
Ugyanezen a napon Halak Újholdat üdvözölhetjük: Ez a csodás spirituális újhold kreativitásra ösztönöz, segít túllépni az önkorlátozásaidon, persze ha Te is akarod. Méregtelenítés elkezdésére is remek az alkalom. Vége a halogatásnak, elindulhatunk a cselekvés útján – hál’Isten egész hónapban nincs retrográd bolygóállás. Sorselemzéssel kereshettek.

Március 11-én a Halak-Vénusz a feltétel nélküli szeretet és gondosodás energiáját árasztja. felerősödik az empátia, és az együttérzés. A romantikára összpontosítunk: a mély lelki kötődésre való vágyódás megnő. Most jól lehet majd békülni, megbocsátani is. Könnyebb lesz kapcsolatot építeni, barátkozni, van akire rátalál a lelki társa. Éves szerelmi jóslással várlak.

Március 13-án ‘Portálnap’ lesz: A csodanapban az Univerzum extra támogatást ad terveid, céljaid valóra váltásához. Ez a nap egy varázsnap lesz, egy mágikus dimenziókapu nyílik, hallanak az égiek: erősítsd meg a szándékaidat. Hívhatsz angyalokat is a varázslathoz – de nagyon jól lehet ezen a napon meditálni, kapcsolódni a ‘felsőbb világokhoz’. Fantasztikus előrevívő spirituális üzenetet kaphatsz szellemi-lelki vezetőidtől. Teremtő mágiákkal is jöhetsz hozzám.

Március 20-án indul az asztrológiai újév: A Kos a Napba lép. Éves tarot-elemzésre szeretettel várom továbbra is a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket angyalos stúdiómba – jelentkezz be bátran, kérj időpontot, egyeztess velem. Online – előre egyeztetett videóhívásban is vállalok foglalkozást, ha elakadtál életedben – érdeklődj a részletekről nálam.

Március 22-én a Halak-Marsban habár szeszélyesebbek lehetünk, de annál intuitívabbak. Megértőbbé és elfogadóbbá válhatunk. Újragondolhatjuk nagy döntéseinket. Energetikai tisztításra, feltöltésre is kérhetsz időpontot.

Március 25-én üdvözöl bennünket a Mérleg Telihold. Intenzív tisztázó ereje arra inspirál, hogy kerülj összhangba önmagaddal, és másokkal.  Most gyógyulhatnak lelki sebeink – elengedésre a legjobb idő lesz. Elengedő angyalos mágiákra is lehet jelentkezni, előre regisztrálni.

Az aktuális energiákról még bővebben, a napi tarot jegyzeteimben olvashattok majd.


A jelenlevő uránuszi-jupiteri energiában légy nyitott és optimista – készülj fel a váratlanra – válaszd az örömöt és immagináld a csodákat. Hittel, örömmel minden sikerülhet. Szeretettel kívánok szerencsés-áldásos jó lehetőségeket, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu