Kísértet energiák – szellemlevétel

Nem feltétlenül  csakis az átkok, és a rontások okozzák a legnagyobb gondot és terhet. A szellemek, az elhalt lelkek, a visszatérő  kísértetek is nagy energiarablók lehetnek. Azoknak, akik nyitottak az ezotériára nem ismeretlenek ezek.

Az ittrekedtek.
A bolyongó, földhözragadt kísértetek gyakran csatlakoznak olyan emberek aurájához, akivel megegyezett a rezgésenergiájuk élő korukban. Ha már nincs élő rokon, megteszi  a hasonló rezgéssel, de ugyanakkor magas energiaszinttel rendelkezők energiája is. Számukra fontos a földi létben maradáshoz, hogy energiát nyerjenek valahonnan. Láttam már olyat is, amikor állatokhoz csatlakoztak. De az elhunyt állatok is csatlakoznak gazdájuk aurájához, elég gyakran nem mennek át a fénybe, hanem itt maradnak.

A visszatérők.
Vannak olyan entitánsok, akik visszatérnek. Visszatérnek azért, hogy elrendezetlen dolgaikat az élők segítségével megoldják. Az itt tartózkodásuk alatt lehetőségeket keresnek a csatlakozásra, és a terveik megvalósítására  olyan embert keresnek, akit megszállva megélhetik a régi életüket. Akár végig velük maradhatnak, s az ő távozásuk után mennek át vele a fénybe. Egy családot arra vettek rá szellemszinten –  gondolat és akarati úton –   hogy vidéki, de  minden  kényelmet kielégítő már már luxus szintet elérő lakás ingatlanukat  eladják, és egy tanyára költözzenek, egy amolyan nagybirtokra, méghozzá külhonban. A szellemlevétel után persze megértették miért is voltak költözködési gondolataik. Gyakran történik olyan is, hogy a meghalt lélek életstílusát veszi fel a megszállott. Bizonyos betegségtünetek is jelentkezhetnek nála. Réges-rég óta bolyongók is vannak – olyanok, akik évtizedekkel, s még előbb meghaltak, zarándokolva járják a világot, keresve szeretteiket. Különös történeket hallottam, és láttam, szemtanúja voltam. Majd’ húsz éve foglalkozom szellemelengedéssel – s ez alatt láttam már kísérteteket is és itt rekedt holtakat is, sokféle entitáns létezik. Szeretnek beszélgetni és várva várják, hogy elmondhassák azon gondjaikat, amit teherként nyűgös, sötét, fekete energiahalmazként körülöttük tornyosulnak. Ezek az energiák igen rosszak aki ilyet tapasztal annak  nyirkos, nyomasztó, borzongató, hideglelős félelemrezgései vannak.  A ‘hadó’ energia semmi mással nem össze téveszthető érzés. A szellemelengedés lehetősége  áldás annak,  akinek ilyen félelmei vannak.

 

Akit szeretnek a szellemek oda könnyebben ‘ragadnak”.
Okozhat alvászavarokat, negatív gondolatokat ébreszthetnek, sok testi tünet lehet, pld. hátfájás, gyötrő belső feszültség, fullasztó pánikrohamok, életuntság, idegrendszeri problémák.stb. A  már korábban is tapasztalt ismerős érzés fokozódása egyből jelzi, ha sokan vannak. Ha gyülekeznek, illetve szellemátjárót alkottak. Ebben a dimenzióban  csakis az élőknek van helye, élni és létezni. Szellemi erővel, magas energiával,  arkangyali technikával, az elhunyt lelkek a  Fény Hazába küldhetők, engedhetők. Még leánykoromban történt – mielőtt férjhez mentem volna  –  hogy pár pillanatra a klinikai halál állapotába kerültem, azóta érzékelem jobban a másvilágot, és a szellemeket. Számomra áldás ez a képesség.  Ha megszállást érzékelsz, az oldó, elengedő lehetőség kérhető – a szertartásra holdállástól függetlenül,  időpont egyeztethető.

Élő az élővel, az elhunytaknak más dolgaik vannak.
A megtisztító lét után, újra élettervet írnak – ekkor nem zavarhatjuk őket, de bizonyos stációkban a kommunikáció  velük felvehető és tartható. Ma már gyakorta előfordul hogy egy elengedett lélek akár tíz évvel a halála után visszatérve, újra leszülethet, hogy karmáját kiegyenlíthesse, avagy új életet kezdjen itt a földi valóságban, a  fizikai létben.

Szellemelengedés.
Az Elengedő szertartás során az itt rekedt, földhöz kötött lelkek, avagy kísértő szellemek, entitánsok, bolyongó lelkek a Fény Hazába átmehetnek. Fényeket és suhanó, morajló jelenéseket lehet látni, érezni közben. A súlyos energiának maradhat ugyan lenyomata, ez azonban  ismételten oldhatóvá válik. Se híre, se hamva,  nyoma nem lesz a dolognak, egy megkönnyebbült nyugalom és  felszabadultság érezhető, érzékelhető. Az eredeti energiaszint visszanyerése után immár,  az élet harmonikusan továbbélhető.
Szellemlevétellel bátran kereshettek – szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Örs vezér tere
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Időpont egyeztetés: 0620 278 26 12
Asajah Stúdió

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – oldások, blokkoldások.
Szellemelengedés,rontáslevétel.
Csakra-aura tisztítás.