Kitűnő folsav- és B-karotin-forrás

A brokkoli

A brokkoli agyserkentő étel, jót tesz a szívnek tele van vitaminokkal. Erősíti az immunrendszert is. Remek recepteket találhatunk hozzá a neten – most egy bundásat hoztam.

Sajtos  brokkoli

Hozzávalók:
– 1 kg brokkoli
– 3 db tojás
– 10 dkg finomliszt
– 15 dkg zsemlemorzsa
– 10 dkg sajt
– só ízlés szerint
– bors ízlés szerint
– 2 dl napraforgó olaj

Elkészítése: A brokkolit rózsáira szedjük, és sós vízben félpuhára főzzük. Amikor megfőtt, leszűrjük, és hagyjuk a felesleges vizet lecsepegni. A prézlibe belekeverjük a sajtot, felverjük a tojásokat.
A brokkolirózsákat megforgatjuk a lisztben, tojásban és a sajtos prézliben. Bő, forró olajban megsütjük. Konyhai törlőpapírra kiszedjük, és a felesleges olajat felitatjuk. Friss salátával is kiváló, de mártogatóst is készíthetsz hozzá.
Nagyon fincsi. rántott békacombbal szeretem leginkább: zamatos, különleges. Szeretettel ajánlom, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu