Kívülről befelé…

Ami az emberek között történik sohasem véletlen. Az sem véletlen, ami a Te életedben történik. Ahogyan az sem, hogy milyen kapcsolataid voltak, és ezek hogyan alakultak. Mindenkiben rejlik egy erő benned is. Ez az erő felel mindazért, ami Veled történik, és minden olyan eseményért, ami meghatározza az életedet! – Ruediger Schache

Eltévedés művészete

Egyre többször vannak olyan időszakok az életünkben, amikor elegünk van, amikor nem tudjuk mit tegyünk, nem tudjuk melyik iránya a legjobb.
Vannak pillanatok, amikor elesünk és azt érezzünk, hogy változtatnunk kell valamit de nem tudjunk pontosan mit, és hogyan… Bolyongunk. Eltévedtünk. Van amikor elérünk egy útelágazásig, és felünk bármilyen döntés hozni, mert nem tudjuk mi vár ránk a kanyar után. Hogyan,  merre tovább?

Azok számára, akik keresik a megoldás és az út mutatást, hogyan tudnák megváltoztatni az életüket, akik dolgozni akarnak önmagukon, akik rá akarnak találni a saját Lelkükre, és az egyensúlyra az Ego és a Lélek között, ajánlom a segítségemet energiagyógyászként is. Mert amikor bonyolultnak látjuk a dolgokat, vagy kilátástalannak tűnik a helyzet szükségünk van támogatásra és tanácsra, hogy megtaláljunk a helyes utat, amit „kívülről” jobban lehet látni…

Amikor valamilyen elakadás van az életedben, elsőre talán az az érzés van benned, hogy mindegy merre, csak mozduljon el valamerre a jelenlegi élethelyzeted. A történések melyek formálják, bevonzzák a különböző történéseket igazából  a múltból fakadnak, legtöbbször talán tudattalanul. Nincs ugyanis olyan ember, akit nem befolyásol a múltja, azok a történések, átélések, melyeken átment.
Érdemes megvizsgálni azt a körülményt, azokat a reakcióidat, melyek a jelenlegi élethelyzeted befolyásolja.  Nagyon sokszor megfelelő visszajelzést adhat  egy jó barát, aki képes reálisan véleményezni az élethelyzeted, látni téged objektívan. De sajnos ez nem minden esetben van így, mert gyakran előfordul, hogy konfliktuskerülésből vagy mert épp nem elég jól  ismersz valakit nem tudsz barátként sem pontos visszajelezést adni, pláne nem megmondva a „tuti” megoldást.
Azt gondolom, hogy ezt,   nevezzük tisztánlátásnak,  főként egy olyan személy képes megadni, aki nincs semmilyen formában érintve egy helyzetben; de hasonlóan működik az is, amikor Te magad nézel rá az életedre  egy teljesen más szemszögből, amolyan másféle megvilágításban egy külső segítő segítségével – ha partner vagy rá.

Kívülről befelé…

Asajah