Kóborgó szellemek…

Nem kell félni, megijedni..
Ha úgy érzed, hogy indokolatlanul fáradt vagy – érdemes megnézetni az aurádat! Az aurához kapcsolódó, csatlakozó szellemek legyengíthetik az akaratodat, és komoly megszállást is végezhetnek a fizikai testedben.
Figyeld magad, ha valamilyen furcsa dolgot tapasztalsz van segítség, mindenképpen érdemes tértisztítást kérned.  A tisztítás során a fehér mágiás eljárást végzem arkangyalos jelenlétben.
A mostani telihold halloween napján lesz – a mindenszentek-halottak napi ciklusban. Még inkább nagyobb mozgolódásra, jövés-menésre számíthatunk a szellemvilágban. Lesz aki átmegy azon a bizony  fénykapun és megtér a Fényhazába, és lesz aki átjön a mi világunkba rajta…
És egy jó tanács sose fogj avatatlanul szellemidézésbe – a szellemvilággal avatatlanul kokettálni nagyon veszélyes dolog!

A Mindenszentek-halottak napja alatt elő-előfordulgathat, hogy eltéved, elkóborolt szellemek, kísértetek, halott lelkek kapcsolódnak az aurádhoz, és ezzel életenergiát szívhatnak el… Van olyan ember is, aki szellemátjáróként funkcionál – ez nem helyes! – lehet, érdekes, de mindenképpen veszélyes. A megszálló lelek betegséget idézhetnek, életuntságot gerjeszthetnek, zavarodottságot okozhatnak, fásultságot, levertséget is hozhatnak. http://asajah.hu/tulvilagi-magia/


Az aura tisztítás során nemcsak a rontás, átok emelhető le, és a démonokat zárhatjuk ki, de az entitánsok eltávolítására is van mód. Különleges Istenangyal szimbólumokkal  távolítom el a démonikus rezgéseket is, melyek áldást hozó energiákkal védenek!Jelentkezz bátran – fél órás energetikai tisztításra.
De lakás-tér tisztítást is kérhetsz  órás kivitelben. Nyitott szellemátjáró nemcsak régi tükörben fordul elő, bárhol lehet az asztrális térben. A holt lelkeknek nincs helye az élők birodalmában – a  szellemjárta ház sosem egészséges! Ha azt is gondolod, hogy téged nem, zavar ha szellem, vagy kísértet van nálad,  valójában nagyon is sokat árthat.

Szeretettel várom foglalkozásaimra, tanácsadásaimra, spirituális terápiákra továbbra is az ezoterikus úton járó Hölgyeket! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – auraolvasás
Energetikai tisztítások: csakra-aura harmonizálás, energetikai szint emelés
Szerelmi jóslás – kapcsolat tisztítás
Rontáslevétel
Tértisztítás
Halottkommunikáció
Auraolvasás
Angyalmágiák – Angyalterápiák – Angyal tanfolyamok
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Elérhetőségem délelőtt 10-től este 20-ig.
Foglalkozások délután 2-től este 20-ig  – hétvégén előre egyeztetés szerint!
Bejelentkezés: 0620 278 26 12
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
http://asajah.hu/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3/
Internetes személyes weboldalam:
http://asajah.hu/