Költözzünk egymás szívébe!

Szerelem, szerelem…
Van, amikor csakúgy jön, és biztos. Mert tudja, és érzi azt az ember, hogy ő gaz igazi. Van, amikor se közel, se távol…hosszú ideje. Van amikor el kellene engedni a régit, hogy az új megérkezhessen. Néha túl sok a szerelem, néha meg semmilyen…

Van most egy, de az nem az igazi – kéredzkedett be hozzám egy írországi hölgy.  Van egy férfi, akivel nem tudok együtt élni, és  van egy akit el sem tudok engedni, és van egy aki meg nagyon tetszik. De nem merik lépni, mert nem tudom egyáltalán mit hozat számunkra a párkapcsolat…Tartok tőle, hogy nem működne túl sokáig, erős félelmeim vannak.  Mágia, oda, meg mágia ide. Szóval bonyolult a szerelmei életem mostanság de nagyon – panaszolta hiteles, csillogó, szomorú szemekkel.

“A szerelem addig tart, míg a társadba minden pillanatban beleszeretsz.”  – Müller Péter

A nő számára a boldogságosság az a meghitt és tartalmas kapcsolat, amiben ragyog, és amiben ragyogtat!
Semmi gond mondtam, és elkészítettem számára a kapcsolati elemzést mindhárom férfira. A legelső nem lehet a párja túl sokági, egy konfliktushelyzetet kerülő, bezárkózó életidegen embert mutattak a lapok és a számok is, aki nem megoldja a problémákat, hanem elbújik előle. Sem a számmisztika, sem az asztrológiai képlete nem javasolta.
A második az elment, de visszajönne sem az igazi.Mivel csak a veszekedésről szólna a kapcsolat, hiszen semmilyen intimitást nem mutat. Uralkodó aspektusban , a régi energiákban lézengő majd’ megmutatom én hol a helye az asszonyka című férfi ő.
Na és a harmadik – ugye hogy mindig az a nyerő!
Igazi, hiteles kapcsolatot mutat rá, gyermekáldással.
De pont van egy kis bibi – a férfi jelenleg kapcsolatban él – habár nem a szíve hölgyével. Ilyenkor mit is lehet tenni… Elszakítani nem szabad, harmadiknak se jó lenni,

Mennyei sugallat.
Az mennyei sugallat az Angyalmágia lett – amiben kérés szólt az égiekhez – egy éven belül kapcsolatot hozzanak, és olyat, ami a legjobban megfelel a hölgynek. Pont olyat, amilyet szeretne, – kapni fog – a Csillag lap mutatta. Sikeresen el tudja engedni mindet, aki soha nem is volt a párja, csupán az illúzió csapdája. Izgatott, de tudja azt is, nagyon jól, hogy miután  megjön a kapcsolat, át kell dolgozni minden nap. Tenni is kell érte, hogy szépen, romantikus minőségben megmaradjon. Szerelem-szeretetben, őszinteségben.

A Lélektárs lapot húzta ki angyalkártyából a szertartás végére is – csodás zárása lett a mai napnak – tavaszra talán egymásra is találhatnak.

Drukkolok teljes szívemmel – pozitív energiával támogatom!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- párkapcsolat elemzés- Angyalmágiák.