Krizopráz az öröm gyógyító rezgésével


Ez a csodálatos kő azt az érzést tudatosítja bennünk, hogy az isteni egész részei vagyunk. Mély meditatív állapotot idéz elő.

KRIZOPRÁZTENYÉRBE

A régiek azt tartották róla, hogy erősíti az igazságszeretetet, akárcsak a reményt és az ösztönös megérzést.

Energiával tölti fel a szívcsakrát és a szakrális csakrát, míg a fizikai testbe univerzális energiát hoz.

Kitűnő kristály a relaxációhoz és a nyugodt alváshoz. együtt rezeg a szexcsakrával, fokozza a termékenységet, megszünteti a fertőzés okozta terméketlenséget és védelmet nyújt a szexuális úton terjedő betegségekkel szemben. Jótékonyan hat a köszvényre, a szemproblémákra és a mentális betegségekre.
A krizopráz hatással van valamennyi mirigyünkre, tehát ez alapján szabályozza a mirigyműködést, hat azok betegségeire.
Gyógyítja a bőrbetegségeket, a szívproblémákat és a golyvát, egyensúlyba hozza a hormonokat, csillapítja az emésztőrendszert.
Fokozza a C vitamin felszívódását.
Növeli az önbizalmat és segít, hogy felismerjük és realizáljuk belső hajlamainkat. Így felszámolja bennünk a reménytelenség érzését, s elégedettséggel tölti be annak helyét.

Véd feketemágia ellen – elűzi a visszatérő nyomasztó álmokat -ha éjjel párna alá helyezed. Az atlantiszi Szeretet királyangyalának köve – szerda este vehetjük vele fel a kapcsolatot, inkorponációs technikával. Az ilyenfajta meditációs gyakorlattal  nap mint nap feltöltekezhetünk a királyangyalok energiájával.
Rezgésszintemelő  lelki gyakorlat – tudatos relaxáció a csakrák harmonizálásához is.

Asajah