Különleges hetünk lesz

H   E   T   I       T   A   R   O   T
március 20-tól március 26-ig.

A lencsemágia hetében járunk!
Március 21-én a Nap a Kos jegyébe lép át. Ezzel elkezdődik az asztrológiai tavasz – a Mars éve.  Varázsold be az új kezdeteket az életedbe – végezd el a mágikus-misztikus lencsemágiát.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Mágus I. – Gondolati, akarati mágia.
Kedden a Kos újholdat üdvözölhetjük – és elkezdhetjük a tavaszi lencsemágiát a szertartást is. Megbeszéléseknek, új gondolatok elindításénak, meditációknak, hálaimáknak is jó ideje lehet.  Újhold mágiával várom szeretettel a Hölgyeket!
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Hasznos program lehet a lomtalanítás, testedzés és az ügyintézés. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz. Figyeljetek arra, hogy csak adalékmentes, egészséges ételeket egyetek. Fogyó- és tisztítókúra elkezdésre remek lesz a hét elejének energetikai tere. A szerdai nap szuper lehet kozmetikára, bőrápolásra és hajmosásra. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas, és a Vízöntő napjegyűeknek kedvező lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Kos jegyében jár, március 23-án, csütörtökön lép át a Bika levegő jegyébe.)

A Szerencsekerék IX. – sorsikus időzítés.
Március 23-án a Plútó a Vízöntő jegyébe lép át: komoly átalakulási folyamatokat hozhat – június 11-ig.  Egyértelműen a jövőtervezésnek kedveznek az jupiteri energiák a hét közepében. Kreatív erőnk igencsak nagy lesz. Hálaimákat felküldeni, motiváló, inspiráló mantrákat mondogatni különösen jó ötlet a misztikus plútói-merkúri energiákban: minden kimondott szó a megvalósulás erejével hat majd – figyelj oda mit kántálgatsz! Március 25-én a Mars a Rákba lép át – egészen május 20-ig ott is marad: hangulatingadozásokat, érzékenységet hozhat. Elengedésre, és kapcsolat harmonizálásnak is kedveznek a rezgések. Energetikai oldással, blokkoldással is kereshettek.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Szuper kikapcsolódás lehet a kirándulás, természetben járás. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyaszthattok elegendő folyadékot: ásványvizet, gyógy-teákat, tiszta vizet. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, hajfestésre remek időben lehetsz. Fogorvosi vizitre a pénteki nap alkalmas lesz. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Bika jegyében jár, március 26-án, vasárnap lép át az Ikrek levegő jegyébe.)

A Válaszutak VI. – Szívbéli döntések.
Kapcsolat gyógyításra, mély beszélgetésekre, lélekszintre emelésnek is jó esélye lesz az ikrek holdas hétvégében. Ha válaszút előtt állnál kapcsolat-elemzéssel segíthetek a döntésedben.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Szuper kikapcsolódás lehet a filmezés,olvasás – hasznos a szellőztetés.  Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat.  A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek. Tartózkodjatok ha tehetitek minél többet a szabadban – a friss levegőn, a napon. Hajfestésre- mosásra, regeneráló masszázsra a hétvége remek lehet. Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűeknek jó lehetőségei jöhetnek – használjátok ki a kedvező alkalmakat. (A Hold az Ikrek jegyében jár, március 28-án, kedden lép át a Rák vizes jegyébe.)

A Plútó-Vízöntő kapcsolódás nagy energiákat mozgathat – ha kaotikus helyzet kerülnél fordulj Azrael arkangyalhoz, segítheti a hangolódást és a harmonizálást, angyalszertartásban imagináld.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

https://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu