Lásd meg önmagad tiszta fényét!

A hit hatalmas erőforrás.

Kreatív megoldásokkal, hatékony lépésekkel, határozottan haladj a célod felé! Minden ami nem Te vagy leválik rólad, engedd el a lehúzó helyzeteket, embereket! Emlékezz a Valód Énedre – hogy újra önmagad lehess! Vállald fel önmagad – olyannak amilyennek szereted magad. Lásd meg az áldást az életedben – amin sokat dolgoztál megérlelte az idő – engedd hát be az életedbe! Légy befogadó.

“A hit hatalmas erőforrás. Te döntöd el, mit hiszel magadról, a hittételeid pedig meghatározzák a tetteidet. Nagyon fontos, hogy olyan hittételeket válassz, amelyek reményt és erőt adnak neked.” – Anthony Robbins

Hinni – tudni – merni akarni!
Válaszd a tudatos teremtő Éned – engedd, és akard mindazt, ami szolgálja fejlődésedet! Lépj be a saját életed teremtő birodalmába!
A teremtés isteni szabályai: határtalan ősbizalom, tiszta kérelem, alázat, odaadás-bizalom, együttérzés, belső csend, üresség, elvárás és értékelés mentesség – tiszta célkitűzés, pozitív szándékú gondolati és érzelmi képek- tiszta kapcsolat a tudat három síkja között pozitív visszajelzés, köszönet, hála. Ezek egysége segít Téged – ne hagy ki egyeket sem, mert nem azt fogod kapni, amit teremteni szerettél volna.

Lásd meg önmagad tiszta lényét.
Színezd ki gondolataid erejével akaratod érzéseid lehetőségét! Engedd el a félelmeidet – kerülj harmóniába teljes lényeddel – csak így tudod jó irányba kormányozni a jövődet, hogy ez a hónap elhozza Neked a felemelkedés energiáját.

Felszabadító rezgésekkel, félelemoldó, önbizalom erősítő technikákkal, tarot jóslással, angyalmágiával – várlak, ha segítségre van szükséged – keress fel bizalommal, szeretettel segítek Neked!
A Sors nem más, mint a saját döntéseid láthatatlan örvényei, amelyek téren s időn át befolyásolják utad.

Lásd önmagad isteni lényét mindenki másban!

 

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta
energiagyógyász – angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek!
Tarot-elemzés – energetikai tisztítás.
Angyalmágiák.