Lélekdöntések

Január 12. Vénusz-Uránusz kvadrátba érkeztünk meg.

Egy feszült energia veszi kezdetét ma: pénzügyek, szerelem, kapcsolat vonatkozásában. Egy pár napig eltarthat az nehéz időszak. Vigyázzunk a hirtelen döntésekkel! Ez a nap fordulótópontot is adhat sokaknak: hozd ki a legtöbbet és a legjobbat ebből az állásból.  Nagy érzelmi döntések születhetnek a napokban: Kapcsolatok szakadhatnak meg – de oldásoknak is ideje van!

Hatalmas teremtő erőd van, vigyázz ki varázsol benned! Csendesedj le és figyelj a lelked hangjára. Bármilyen spirituális szertartás, pozitív ima most erősebben fog hatni. Fontos álomüzenetek érkezhetnek, hogy  a helyes irány felé vezessenek  bennünket. A múltból emberek tűnhetnek fel életünkben,  újratalálkozások jöhetnek létre – régóta tervezett dolgokat indíthatunk el… Belső fényünk vezethet – hallgassunk most is a bennünk levő istenire, aranyangyalunk pontosan oda vezet majd  ahol lennünk kell.

Aktivizáló energiákkal könnyeben megy mindenben.
Ha szeretnél változtatni életeden – karmát oldani, belenézni a jövődbe, a tarot lapok útmutatásával is segíthetek – érdemes a harmadik szemcsakrát is aktivizálni egyben, hogy a felsőbb segítőktől érkező üzeneteketis meghallhasd egyben.

Válaszutakon…
A hétvége energiája  a spirituális elmélyülésnek kedvez – érdemes a szülői mintákba belenézni – főként az anyai oldalt vizsgáld meg –  a megoldás lehetősége is ott rezeg. Pozitív fordulatként régi eszmék, elavult nézetektől szakadhatunk el, szabadulhatunk fel.
Az új felé nyitásnak van most itt az ideje, vállald fel végre önmagad!

Asajah
spirituális tanácsadó

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek
személyes konzultációban: Útmutató tarot – oldások, blokkoldások, szívcsakra harmonizálás – Tudat tisztítás.