Lelked fényével ismerkedj!

H E T I   T A R O T !
Július 22-től július  28-ig.

A hét mottója az is lehetne, hogy: Állj ki az igazadért, és magadért. azt tedd, ami a szíved szerint a legjobb lehet Neked!

A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
A Válaszutak VI.
A Nap július 23-án, kedden az Oroszlánba lép. https://asajah.hu/ezovilag/es-indul-az-igazi-nyar.php
Sokan döntéshelyzetbe kerülhetnek – válaszút előtt állva érdemes megkérdezni az égieket. Őrangyalod, védőangyalod is jó tanácsokkal lát el. (Ha szeretnél ‘angyalozni’ személyes konzultációban szeretettel várlak!) Hallgass a megérzéseidre és akként cselekedj – ne kapkod el a döntésedet, a részletekre is nagyon figyelj. Ha nem teszel semmit akkor a sors fog lökdösni ide-oda, ezért hát ne légy passzív.  A sorsépítés a szabadon való cselekvés! Mérlegelj és hozz hasznos döntéseket. Vigyázz konfrontációba ne keveredj – húzd ki magad az áldatlan helyzetekből, és kerüld el az energiavámpírokat.
Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és Vízöntő napjegyeknek kedveznek az energiák a hét elején. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. Az ügyintézésnek, a lomtalanításnak és a testedzésnek jó ideje lehet. (A Hold a Kos jegyében lesz jelen.)

A hét közepe föld elem minőségben lesz.
Az Ördög XV.
Ne fuss el a kihívások és a problémamegoldások elől. Gondold át, hogy mindez csupán egy feladat, egy program, amit meg tudsz csinálni! Szedd össze magad, és ne adj energiát a rosszindulatnak. Kerüld az irigy embereket, és használd az angyali hármas védelmet, földeld le magad. Rontásvizsgálatra hozzám mindig bejelentkezhetsz. Ne légy haraggal, mert azzal csak magadat húzod le, az energetikai szintedet veszted el. És így valóban a rosszakarók győznek. Te csak továbbra is örömben tedd a dolgodat – zárd ki és engedd el a gonosz, alacsony rezgésű trollokat. (Bika-Uránusz van!)
A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek hozhat a hét közepe szerencsés alkalmakat. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A takarításnak, a kertészkedésnek, vásárlásnak kedvező lehetősége lesz. (A Hold a Bikában jár majd.)

A hét vége levegő elem minőségben lesz.
A  Mértékletesség XIV.
Örömben telhet a hétvégétek – a mértékre figyelj, tudd hogy hol az elég, túlzásokba ne ess. Se evésben, se pénzköltésben. Új ismeretség, akár szerelem is szövődhet a hétvégi időben – kerüld a csalóka, illuzórikus helyzeteket. Találj rá önmagadra, a lelked fényével ismerkedj – vénuszi energiák hatnak! Szakítások, elválások, lezárások is lehetnek – ahol kétséges helyzet volt – és immár indulhatnak az új kapcsolódások, kapcsolatok.
Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyeknek jó esélyei lesznek. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. Az utazás és a színház is jó program lehet, szórakozzatok, töltődjetek. (A Hold az Ikrekben lesz.)

A Merkúr és a Szaturnusz, a Jupiter, és a Plútó is retrográdban. Gondolkodásra még mindig van idő – merre hová tartasz – sorsépítő-gondolatokkal foglalatoskodhatsz. Teremts olyat világot magadnak, amilyenben jól érzed magad. Ha elbizonytalanodnál: Önbizalom erősítéssel, spirituális életfeladat megjelöléssel kereshetsz. Tölts minél több időt szeretteiddel – a szeretetnek van a legmagasabb rezgés, a legtisztább energia – töltekezz be vele minden nap, egyet se ki ne hagyj!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”. A fenti egy általános jóslás – személyre szabott jóslás – egyéni tanácsadáson kérhető.
Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Ezoterikus szakterületeim:
https://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php