Lelkes energiákban telhet el a heted!

H E T I   T A R O T
Október 14-től október 20-ig.

Elindulás- előrelépés – új kezdetek. Sokan igen nagy lendületben lehetnek. Használjátok ki a jó lehetőségeket. Munka, karrier, párkapcsolati téren átalakítani lehet. Lépj ki a komfortzónádból – ne légy rest! Csodás ősz van – indulni lehet!

A hét eleje föld elem minőségben lesz.
A Diadalszekér VII.
Telihold után vagyunk – fogyóhold kezdődik el… Egy nehéz helyzet megoldódik, minden a helyére kerül. (Ha nem így lenne érdemes rontásvizsgálatot kérned!) Baráti, rokoni találkozóknak is jó ideje lehet. Van akinek egy új kapcsolat jöhet. Bátran nyisd meg a szívedet – mély érzelmes beszélgetésekre is sor kerülhet. Empátiával sem lesz hiány, együttérző erők támogatása várható – az égiek most is segítenek. A Nap megvilágítja az utad, a Jupiter szerencsét hozhat.
Nem ajánlatos műteni nyaki szerveket és az állkapcsot. Kiváló program lehet a takarításra, az őszi lomtalanításra, vásárlás avagy a kertészkedés – az utóbbinál igen erős földelő energiákat vehetsz fel. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedveznek az energiák. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. (A Hold a Bika jegyében lesz jelen.)

A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
A Világ XXI.
Csökken a nehézség, jöhet új, jobb lehetőség. Utazáshoz, költözéshez jó lehetőségek jönnek. Ha menekülsz az életed elől – az csak hátráltathat. Hangolódj a változásra – új helyzetek jöhetnek az életedbe, új lehetőségek, új irányban – és lépj a pozitív irányba. Ne felejtsétek a gyors-nagyvilági bolygók mind úton – most nagyot lépni lehet! Döntéshelyzetben a tarot a legjobb tanácsadó – terápiás konzultációkkal szeretettel várlak!
Nem ajánlatos műteni a vállakat, a tüdőt és a légcsövet. Kellemes szórakozás lehet a társasjáték, az olvasás és a színház. Az Oroszlán, a Vízöntő, a Mérleg és a Kos napjegyeknek szerencséje lehet. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a zsírok, olajok. (A Hold az Ikrek jegyében jár majd.)

A hét vége víz elem minőségben lesz.
Az Ítélet XX.
Lendületes hétvégénk lesz – kihívás érkezhet, élvezd a próbatételt! Értelemmel kockáztass, és lépj ki a megszokott életritmusodból. Merd pozitívabbá tenni az élted! A Plútó velünk van – ne feledd. Ha lépni akadályba lennél oldással, blokkoldással kereshetsz – a vidékiek, külföldiek számára messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek előre egyeztetés szerint. Mihály Arkangyalt szólítsd, ha félelemenergiákat táplálnál – minden szorongatott helyzetben jó tanácsot ad. Légy vidám és ne hezitálj – ha hagyod és közreműködsz az égiekkel,  minden jóra fordulhat körülötted. Az asztrológiai Végítélet arra bátorít, hogy ideje elengedi a múltat, a kicsinyes nehezteléseket, haragot, Tekintsünk a jövő felé, és addig tegyük meg az első lépéseket, míg erre van lehetőségünk, míg szabadnak érezhetjük magunkat.
Nem ajánlatos műteni a nyombelet, a gyomrot és a melleket. Jó program lehet az egész családnak a vízparti séta – baráti kirándulás.  A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyeknek kedvező lehetőségei lehetnek. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát. (A Hold a Rák jegyében lesz.)

Oldottabb és kedvezőbb kellemesebb hetünk lesz, mint az előző – Légy hálás mindenért, és ne csak várd a jót, hanem te is adj.A nagy változásokra hangolódj át, használd a cselekvő energiád. Hogy kinek mit ez a hét – arra választ a személyes konzultációban kaphatsz. S ha végképp elakadnál, bátran kérj segítséget – mert segítséget kérni nem szégyen, hanem erő. Engedd meg magadnak, hogy jóra forduljon az életed!

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent “tisztán hallottam”.
FIGYELEM: A fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés – egyéni tanácsadáson kérhető. Ha blokkokat tapasztalsz rontásvizsgálatot is kérhetsz!

Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarotra Budapesten, a stúdióm, de a vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is elérhető vagyok.

Továbbra is nagy szeretettel várom a spirituális úton járó ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!

Csodákkal áldott jó lehetőségeket kívánok!

Léleköleléssel:

Asajah

spirituális tanácsadó – life coach
léleklátó médium
tarot mester-jós
spiritiszta-orákulum

energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Általános tarot – Szerelemi jóslás
Számmisztika – Csipetnyi asztrológia – Auraolvasás
Energetikai tisztítások – csakra-aura harmonizálás, rontáslevétel
Angyalmágiák
Tanfolyamok
Tértisztítás
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 06202782612
Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok.

Napi tarot a faecebook profiloldalamon minden nap olvasható.

Tarot konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/tarot-konzultaciok-asajah.php
Messengeres, skypeos konzultációk: https://asajah.hu/ezovilag/kulfoldrol-videkrol-messengeren-is-lehet.php
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-2.php