Lépj kapcsolatba a természet erőivel!

Gyógyító hatása van a szoknyának: ezért kellene minden Nőnek viselnie!A szoknya minden korban a nőiességet jellemezte.  Az a nő, aki rendszeresen visel szoknyát sokkal több nőies energiával rendelkezik, mint az, aki nagyon ritkán vagy egyáltalán nem veszi fel ezt a csodálatos ruhadarabot.

Voltak korok, amikor a nők kizárólag csak szoknyát vagy ruhát viseltek, ekkor még érezték a természet erőivel való kapcsolatot. A nők és a férfiak különböző energiákkal rendelkeznek, a férfiak leginkább a kozmoszból, míg a nők a Földből töltekeznek energiával.
Ha megfigyeljük a szeretet, táplálás, önátadás, termékenység, biztonság ezek mind olyan tulajdonságok, melyek a Földre és nőkre is jellemzőek.
Ha jól megnézzük, bármely szoknya úgy néz ki, akár egy kúp, amely lefelé kiszélesedik. Ez a kúp segítséget nyújt a nőnek, hogy minél több energiához jusson a Földből, elősegíti a termékenységét és a biztonságát is.
A nő energiája a méhében halmozódik fel. Amikor a nő nadrágot visel, akkor megszűnik a kapcsolata a Földdel, nincs ahonnan töltekezzen, és a méhének tartaléka kiürül. Nagyon fontos, hogy a nőnek elegendő női energiája legyen, ez segíti a kreativitását, a termékenységét, az önbizalmát, és a kiteljesedését.
Amikor a nő nadrágot visel, akkor férfi energiával táplálja a lelkét, ezért diszharmónia, és betegségek alakulnak ki a szervezetében.
Régen úgy tartották, hogy a szoknya vagy a ruha legyen minél hosszabb, érjen közel a földhöz, így sokkal könnyebb az energiafelvétel.
A szoknya aljának kerülete egy ún. védelmi kört formál a viselője körül, és megerősíti a Föld energiájának a felvételét. forrás:  filantropikum