Letisztult újjászületés – 2017


2016 – Az áldozathozatal éve volt.  2017 – Egy új 9 éves ciklus kezdete.

 

„Álljunk meg, és emlékezzünk a mögöttünk álló évre! Emlékezzünk a sikereinkre és a kudarcainkra, a megszegett és betartott ígéreteinkre. Arra, amikor a legjobb kalandokban volt részünk, és amikor bezárkóztunk, hogy elkerüljük a csalódásokat. Valójában erről szól a Szilveszter. Kapunk még egy esélyt, hogy megbocsássunk, hogy jobbak legyünk, többet adjunk, többet szeressünk, éljünk. Ne töprengjünk azon, mi lett volna ha, örüljünk annak, ami jönni fog. Fogadjuk meg, hogy jobban odafigyelünk egymásra, jót adjunk, és nem csak ma éjjel, hanem egész évben.”

 

 

A 2017-es év számmisztikája az 1-es szám, bolygója pedig a Nap.

 

2017 a Nap éve!

 

Mit hozhat számunkra a 2017-es év?

– kreatív önmegvalósítást,
– felszabadult örömteli teremtő erőket,
– motiváló alkotókedvet,
– a döntés hozás lehetőségét.

 

MINDENEN, AMIT SZERETETTÜNK TESZÜNK, AZON ÁLDÁS VAN!

 

„Minden, ami teszünk, visszahat ránk. Amikor befolyást gyakorolunk egy helyzetre, önmagunkat is megváltoztatjuk.” – Libba Bray

 

A világ folyamatosan változásban van, helyes önismeret nélkül nincs önmegvalósítás. Az új korszakban megtanulunk szellemi emberként élni. Egy tudati időszak veszi kezdetét 2017-el. Sok életterületünkön lehetnek változások – kinek-kinek a saját képlete szerint. Ideje van a váltásnak, elérkezett a teremtés időszaka.
Jupiter a Mérlegbe kezdi az évet és a Skorpióban fejezi majd be. Szaturnusz egészen december 19-ig a nyilasban lesz majd. Akárcsak az Uránusz, aki meglehetősen lassú mozgású (átlagosan 7 évig tartózkodik egy jegyben) 2017-ben is a Kos jegyében vert tanyát. Neptunusz folytatja mozgását a halak csillagjegyben a Plútó pedig a Bakban.
Az év minden hónapja egy olyan próbát fog hozni nekünk, amit segíti fényezni önvalónkat teremtő létünk tudatát.  A sorsfeladatok megélésben velünk tartanak a Karma Urai, s így a benned élő létező isteni minőség saját kezébe veheti Élete rendezését. Örülj annak, hogy itt lehetsz a földön, erősödsz, érik a lelked, Isten végtelen szeretete körbevesz. Minden problémával megoldasz  egy-egy feladatot, ezzel erősebb leszel, s  kitartóbb. Minden amit mondunk, teszünk szellemi erővel rendelkezik. Tegyük szebbé, jobbá együtt a világot!

 

A LÉTEZÉSNEK SZÜKSÉGE VAN RÁD,  A VILÁGMINDENSÉG RÉSZE VAGY!

 

Ha a sorsutadon jársz megtalálod a segítőket, a lehetőségeket, és azokat a helyzeteket, amik a fejlődésedet szolgálják.  Ha elindultál a spirituális úton mindig és folyamatosan úton kell lenned! Boldog lehetsz a belsődben és boldog a kapcsolataidban.

 

AZ ÉLET EGY UTAZÁS!

 

„Mögöttem végtelen hatalom, előttem végtelen lehetőség, körülöttem határtalan lehetőséget.” – Stella Stuart

 

Figyeljünk oda lélekszintű kapcsolódási pontjainkra, – amelyekben nincs szeretet, érzelem azokat el kell engednünk.
Az én szeretet az alap – együtt rezegve az Univerzummal, harmóniában a világgal.
Az Időkapuban a Fejedelemségek karának Arkangyala Haniel áll. Haniel Isten szeretetének és áldásának hordozója.
Lépjünk be hittel és szeretettel az új évbe, s fogadjuk el áldásait!

 

ÁLDOTT FÉNNYEL ÉS SZERETETTEL TELI, TEREMTŐ BOLDOG ÚJ ESZTENDŐT!

Asajah 
spirituális tanácsadó