Luca napja közeleg

Heti tarot – Adventi időben.
December 10-től – december  16-ig.

Légy tudatos, hálával telt és találd meg igazi önmagad!

 

Hét eleje:
A Mértékletesség XIV.
Megérzőbbek leszünk és megértőbbek leszünk. Figyeljünk jobban oda egymásra. Az adventi időszakban törődjünk szeretteinkkel – minden vitás nézeteltérést tisztázzunk megszentelő figyelemmel. A pénzre is vigyázzunk – ne szórjuk feleslegesen, habár erős kísértések lesznek – álljunk ellen. Mindent csak mértékkel! Az időtér a számvetésnek kedvez, de baráti találkozóknak is jó ideje lehet. Kedden kioldódik a Nap és a Halak Neptunusz kvadrátja, energikusabbak leszünk. (A Hold a Bakban, majd a Vízöntőben.)

Hét közepe:
A Pápa V.
Együtt egymással szövetségben haladjunk, a család, a gyökerek most a legfontosabbak. Az álságos embereket engedjük szabadon, velük ne társalkodjunk. Döntéseinkre figyeljünk nagyon – megtévesztő dolgokra bukkanhatunk, ésszel-szívvel válasszunk. A Luca napot se felejtsük el, csütörtökön lesz! Ezen a napon a Merkúr visszalép a Nyilasba, újra a hit remény energiái vesznek körbe minket. Az égiek meghallják szavunk – figyeljünk oda mit kérünk most. Őrizzük meg ezt a magas energiaszintet. Csakra-aura behangoló, tisztító terápiákkal szeretettel várlak. (A Hold a Vízöntőben.)


Hét vége:
Az Ítélet XX.
Megoldatlan feladataink nyomhatnak nagy súly alatt, rendezhetjük elménkben a gondolatokat.Szombaton munkanap lesz, de vasárnap már az adventi programokban szerezhetünk örömöt családunknak. Légy kreatív az ötletekben, a szíved vezessen. Építsd és erősítsd meg a kapcsolataidat minden szeretteddel.  A kedves gesztus  lelket melengíthet. (A Hold a Kosban halad.)

A héten az Uránusz még retrográd lesz a Kosban, a Vénusz a Mérlegben halad. Pozitív energiák áldásban áramlanak hozzánk. Nyugodt, harmonikus teremtő erőben leszünk. Elindulhatnak a kapcsolat gyógyulások is, ha energiát, időt szentelsz neki. Figyelj oda, hogy kit engedsz be az életedbe – jelöld ki az egészséges határokat, kerüld a vitákat. Félelemből sose hozz döntéseket és légy körültekintő a pénzügyeidben. Kérd az égieket – konkrétan akár az arkangyalodat is lehívhatod, hogy mindenben segítsen Neked! Mennyei rezgése beburkolózva szeretettel véd és tanácsot ad, vezet. Angyal kommunikációval kereshetsz.

A lapokat a Kazanlár-féle tarotból húztam – az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam.
Ha tanácsra van szükséged, szeretettel várlak sorselemzésre, energetikai tisztításra, útmutató tarotra Budapesten, a stúdióm (de vidékieknek és külföldön élőknek messengeren és skypeon is) elérhető vagyok.

A TAROT BÖLCSESSÉGE ÉLNI TANÍT!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

A fenti csak egy általános jóslás – egyéni tarot-elemzés személyes konzultációban kérhető.
MINDENKI SZEMÉLYRE SZABOTT ÚTMUTATÁST ÉS TANÍTÁST KAP A KONZULTÁCIÓK ALATT!

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot-sorselemzés-szerelmi jóslás – már 2019-re is!!!
Energetikai tisztítások.
Tértisztítás. Halott kommunikáció (Fényhazába küldés után!)
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok.
Kapcsolat, bejelentkezés tanácsadásra: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio.php