Ma ismét egy mágikus napot élvezhetünk

Mágikus nap szeptember 18.

Jó fényszögek: spirituális, ezoterikus dolgok felé fordulásra, ezek művelésére, művészet, természet élvezetére!

A mágikus napokon az energiák sokkal intenzívebbek és bennünk erőteljesebben dolgoznak. Jó tehát, ha ezeken a a napokon belső figyelmünk inkább önmagunkra fordul – önelemző, fejlesztő energiákkal foglalatoskodhatunk.

Még ma is a Skorpióban jár a Hold van még időnk dolgozni magunkon.

Jó fényszögek vannak, kedveznek a spirituális, ezoterikus dolgok felé fordulásra, ezek művelésére, művészet, természet élvezetére!

maikép1

Ma a szellemi erők segíti az elengedést, a változásokat, az alacsonyabb rezgésszintű dolgok levágását. Hamarosan elérkezik, az idő, hogy egy új életminőségbe léphessünk.
Mindannyian akár tudatosan, akár a tudattalan mélységeiben,  de változásban vagyunk – az együttműködést tanulva.
Ennek érezhető jelenléte a bölcsességből fakadó béke megélése lehet.
Az élet elhozza mindazokat a lehetőségeket, amiket meg kell tapasztalnunk – várjuk be, hogy megérjenek ezek a lehetőségek a számunkra, semmit se siettessünk – a megfelelő időben ránk talál  az, ami a miénk!

Holnap hajnalban a Nyilasba ér a Hold, és ettől sokkal optimistább, derűlátóbbak leszünk és jó hangulatban telhet a hétvégénk.

Minél többet gondolsz valamire annál nagyobb a valószínűsége, hogy be is vonzod életedbe. Nevezheted agykontrollnak, vagy mágiának… Amire gondolunk az növekszik! Ezért is fontos, hogy mindig csak a pozitívat akard, mert azt teremted!

Boldog napot – teremtő mágiák rezgésében!♥

Asajah