Magasszintű spirituális nap!

Mindannyian végtelen képességekkel rendelkező, spirituális lények vagyunk!

2020.02.02. a Végtelen Lehetőségek Napja! Hatalmas energiák mozognak – az időnap teremtő ereje igen magas. Gondolati és akarati mágiáknak is nagy ideje lesz!

Kép:  Kozmikus erő mandala

Emelkedik a föld rezgésszintje! 2020.02.02.=8. A nyolcas rezgése a végtelen teremtés ereje – szaturnuszi energia. Elfordítva: a fektetett 8-as, a lemniszkáta, a végtelen jele.  Ez a szimbólumok többek között a halhatatlanságot, az áldást és a korlátlan lehetőségek ígéretét jelzi. A Mars bolygóhoz rendeli a számmisztika. A Mars uralkodó angyala Kamaél arkangyal – ereje védelmező és tanító jellegű – hívd őt, hogy rezgésével töltekezz. Nyolcas rezgésű ásványok: tűzkő, rubin, gránit, vérkő, gyémánt, zafír, ametiszt, fekete igazgyöngy- az angyalmágiához is használhatod a kristályok erejét.

Vigyázz mire gondolsz, és mit mondasz ki mert megteremted. Egy spirituális dimenziókapu nyílik meg előtted. Teremtő erővel bírnak gondolataid és szavaid is! Az elkövetkezendő időkben jobban mint valaha.  Blokkoldásra is kiváló az időtér – elengedéshez is nagy erőt kaphatsz. Ezen a napon fordulj befelé a spirituális lelki-szellemi vezetőid felé. Meditálj rá az üzenetre. Figyelmesen használd a teremtő vizualizációs képzeleted. A  teremtő képességed fokozottan megnő – angyalmágiáknak is jó ideje lehet. Szeretettel várom a studiómba az ezoterikus, exoterikus Hölgyeket!
Az Élet csak rád vár – indulj hát! – csak bátran és merészen, teremts magadnak egy új világot!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés- Tarot – Számmisztika – Csipetnyi asztrológia
Energetikai tisztítások
Angyalmágiák
Életvezetési tanácsadás – spirituális terápiák
Bejelentkezés, kapcsolat: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok – előre egyeztetés alapján.
Ezoterikus szakterületeim:
http://asajah.hu/szolgaltatasok/spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-asajah-studio-3.php