Mágikus energiakapuban

Figyelem: 11:11-es napunk van ma – a 11 mesterszám. a numerológia szerint, mely az új kezdetet, az inspirációt, a függetlenséget, és a lélek potenciálját jelöli.

Ha van valamilyen különleges kívánságod amit szeretnél, hogy valóra váljon, a 11:11 dátum egy jó lehetőség, hogy arra koncentrálva, az meg is valósuljon!  A Merkúr a Skorpióba lét át, különleges energiák hatnak. Amit ezen a misztikus napon útnak indítasz, sikerre viheted.
Ezen a különleges napon Varázsold át az életedet: összpontosíts a terveidre, a célodra. Az égi segítség veled, manifesztálni most a legjobban lehet.

A teremtő mágiák ereje megsokszorozódik ma. A legjobb alkalom erre november 11-én, 11 óra 11 perckor lesz! Hívd, inkorponáld őrangyalod erejét magadba.
Készíthetsz egy mantrát is – fogalmazd meg a saját szavaiddal, hogy át tudd élni erejét.  Itt egy példa erre: „Megengedem magamnak, hogy áramoljon az életembe a boldogság, a szeretet, a pénzügyi bőség energiája!” –  mondd el a mantrád és éld át a szeretet, erejével – vizualizáld képekben a kérésed – majd tégy egy felajánlást lelki szinte, és köszönd meg a segítséget.

https://www.youtube.com/watch?v=dHczUTA9eUA&feature=emb_logo

A 11:11 a spirituális ébredés száma, mely életünk különböző aspektusaira hívja fel a figyelmünket, emeli tudatosságunkat, és a világ szinkronitására irányítja figyelmünket. Gaia rezgési is emelkedik ma. Küldj ma áldást a világba – tégy valami szépet, nemeset. Áldott legyen a tested teljessége, a lelked végtelensége, a szellemed örökkévalósága. Áldás!

Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
léleklátó médium
spiritiszta-orákulum
tarot mester-jós

energiagyógyász–angyalterapeuta

 

Ezoterikus szakterületeim, amiben kereshetsz:
Internetes weboldalam, nyilvános a világhálón: