Mágikus energiákkal áldanak az égiek!

H   E   T  I       T   A  R   O   T
május 15-tól május 21-ig.

Újholdas hetünk lesz. Különleges energiák részesei lehetünk – okosodhatunk, bölcsen sorsot építhetünk.


“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Császárnő III. – terveink beérnek.
Május 15-én, hétfőn befejezi tolató mozgását a Merkúr és újra aktívba vált. Felgyorsul az élet, könnyebben megy majd a kommunikáció, fellendül a kereskedelem, az utazásokra jobb idők járnak, hivatalos ügyek intézésére is eredményes napok jönnek. Május 16-án a Jupiter átlép a Bika jegyébe. Szerencsét és bőséget hoz, ha pozitív mintáid vannak. A különleges neptunuszi energiákkal üzennek az égiek éjjeli álmainkban – az önelemző munkára is kedvező lehet. Gábriel arkangyalt szólítsd meg éber állapotban – a sajátságos szimbolikás álomfejtésben segíthet neked. Szerencse-bőség mágiákkal angyalos stúdiómba szeretettel várlak – jelentkezz be bátran.
A hét eleje tűz elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet az ügyintézés, a testedzés és a lomtalanítás. Nem ajánlatos műteni az agyat, a szemet és a koponyát. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a fehérje lesz.  Kerüljétek tudatosan a szintetikus mérgeket – csakis tartósítószermentes ételeket fogyasszatok! Tisztító-fogyókúra elkezdésére remek lesz a hét eleje energetikája – de a kozmetikának, és a hajmosásnak is kedvez. Az Ikrek, az Oroszlán, a Nyilas és a Vízöntő napjegyűeknek kedvező napjai lehetnek jöhetnek  – vegyétek észre a jó lehetőségeket!  (A Hold a Kos jegyében jár, május 17-én, szerdán lép át a Bika föld jegyébe.)

A Pápanő II. – Figyelj, és cselekedj!
A jupiteri energiák bölcs meglátásokkal segítenek, ha átalakítani-formálni szebbé-jobbá tenni szeretnéd az életed. Május 18-ától egy különleges égi háromszöggel áld az Univerzum: a Mars-Plútó-Jupiter sorfordító változást hozhat: Hová, merre fordítod az életed rajtad múlik – légy merész és sorsteremtő erőddel állj bele a lehetőségekbe. Sorselemző- előretekintő tarot programmal belenézhetünk a jövődbe.
A hét közepe föld elem minőségben lesz.
A takarítás, rendezkedés hasznos program lehet. Nem ajánlatos műteni a nyaktáji szerveket és az állkapcsot. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók a lesznek.  Fogyasszatok vitaminokban gazdag zöld salátákat is a főétkezésekhez! A kozmetikusodat bátran felkeresheted: szépíthezhetsz, bőrápolásra is jó energiák lesznek, a fogorvosi vizitet inkább halaszd el. A Rák, a Szűz, a Bak és a Halak napjegyűeknek szerencsés lehet a hét közepe – használjátok ki a kedvező alkalmakat! (A Hold a Bika jegyében jár, május 19-én, pénteken lép át az Ikrek levegő jegyébe.)


A Mágus I. – Teremts új világot magadnak!
Május 19-én, a Bika Újholdat üdvözölhetjük. A kezdetek lendületét hozza el az újhold. Május 21-én a Nap az Ikrekbe lép át. Ez arra inspirál, hogy merj nagyot álmodni, és próbálj ki új dolgokat. A hétvége erős plejádi teremtő energiákkal jelentkezik, gondolj erre ha gyermekáldási programot terveznétek. Elengedő-teremtő meditációra jelentkezhetsz be hozzám – hétvégén is vállalok foglalkozást.
A hét vége levegő elem minőségben lesz.
Kellemesnek program lehet az olvasás – hasznos a lakás átszellőztetés. Nem ajánlatos műteni a tüdőt, a légcsövet és a vállakat. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok a zsírok, olajok lesznek.  Édes desszert helyett egyetek inkább lédús gyümölcsöket. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, hajmosásra-festésre kedvező lesz az időtér. Védőoltás beadása újhold nem javallott! Az Oroszlán, a Mérleg, a Vízöntő és a Kos napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold az Ikrek jegyében jár, május 21-én, hétfőn lép át a Rák vizes jegyébe.)

Meditációinkban forduljunk szellemi-lelki vezetőinkhöz – minden kapcsolódás a problémamegoldásban is segít – hatalmas motivációval, tudatos megértésben építheted az új jövőd.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.


Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Figyelem a fenti egy általános jóslás – személyre szabott tarot elemzés egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:

http://asajah.hu/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek-7/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu