Mágikus kapu nyílik

Nagy energiákban tevékenykedhetünk a májusi portálkapuban.

A csodanapban  május 5-én, az Univerzum extra támogatást ad terveid, céljaid valóra váltásához. Ez a nap egy varázsnap lesz, egy mágikus dimenziókapu nyílik, hallanak az égiek: erősítsd meg a szándékaidat. Hívhatsz angyalokat is a varázslathoz – de nagyon jól lehet ezen a napon meditálni, kapcsolódni a ‘felsőbb világokhoz’.   Előrevívő spirituális üzenetet kaphatsz szellemi-lelki vezetőidtől.


Tégy meg mindent azért, hogy teljesüljenek a vágyaid. Lépj szellemileg-érzelmileg egy magasabb minőségbe – varázsolj  a mágia erejével. Tudatos teremtője lehetsz a sorsodnak, életednek. Légy hálás az égiek adta varázslatos lehetőségért.
Ezen a misztikus-mágikus napon  az intuíciók, előre megsejtések felerősödhetnek. Különösen vigyázz oda gondolataidra, szavaidra – amire fókuszálsz most hatalmas teremtő erővel hat.

Lehet életmódváltásba kezdeni – gyógyulásra, gyógyításra, angyalmágiára is kiváló a csoda nap. De tarot-szeánszra, és tértisztásra is remek energiák lesznek. Érdemes erre a napra előre bejelentkezned hozzám: gyere és programozz velem! Szeretettel várom az ezoterikus Hölgyeket, angyalos stúdiómba.
Használjátok fel tudatosan a magas rezgésű teremtő energiákat! Szeretettel, léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu