Mágikus napok jönnek

H   e   t   i      t   a   r   o   t
2023 március 6-tól március 12-ig.

Teliholdas hetünk lesz!

Ezen a héten az önkorlátozó gondolkodás elengedésében segít bennünket az Uránusz – egyfajta lélekszabadsággal áld meg. A teliholdas hatás, és a szaturnuszi váltás tovább fokozza az új gondolatok befogadásának vágyát.

“A tarot bölcsessége élni tanít!”– Szepes Mária

A lapokat a misztikus-mágikus Kazanlár-féle tarot lapjaiból húztam, az égiek vezették a kezem, mindent tisztán hallottam’:

A Világ XXI.- Célok meghatározása.
A jelenlevő uránuszi-vízöntő energiákban új gondolatokkal, új ötletekkel töltekezve kitűnő idő lesz a céltudatos jövőtervezésre. Kedden a Szűz teliholdat üdvözölhetjük: negatív gondolatok, érzések elengedésének jó ideje lesz.
http://asajah.hu/sorsfordito-energiakban/
Elengedő-teremtő meditációkkal várom a hölgyeket szeretettel.
A hét eleje föld elem minőségben lesz.
Hasznos időtöltés lehet minden házimunka, takarítás, rendezgetés. Nem ajánlatos műteni a beleket, a lépet és az emésztő szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyagok az ásványi anyagok, sók lesznek. Fogyasszatok vitaminokban és rostban gazdag gyümölcsöket. Regeneráló masszázsra, kozmetikára, bőrápolásra, hajvágásra remek energiák hatnak. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűeknek jó lehetőségei lehetnek – legyetek figyelmesek! (A Hold a Szűz jegyében jár, március 8-án, szerdán lép át a Mérleg levegős jegyébe.)

Az Igazság VIII. – Felelős döntések.
Gábriel arkangyal segítségét kérheted a tudatos álmodáshoz, ha valamely fontos sorsdöntés előtt állnál. Égi segítőink mindig álomüzenetekkel mutatják az utat a neptunuszi energiák által.
Kapcsolat gyógyításnak kedvez az időtér – békülés, megbocsátás, mély lelki beszélgetések nagy ideje lesz. Párkapcsolat lélekszintre emeléssel, a már meglévő kapcsolat megerősítésére pedig angyal mágiával kereshettek.
A hét közepe levegő elem minőségben lesz.
Szuper program lehet a tavaszi időben a természetben járás, túrázás. Nem ajánlatos műteni csípőtájat, az epét és a veséket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag zsírok, olajok lesznek.  Igyatok eleget, gondoskodjatok a folyadékpótlásról. Tisztító- és fogyókúra elkezdésére remek lesz a szerda, hajmosásra, vágásra, kozmetikára-bőrápolásra is kedvezőek lesznek a lehetőségek – fogorvosi vizitre a péntek lesz a legjobb nap. A Nyilas, a Vízöntő, az Ikrek és az Oroszlán napjegyűeknek jó lehetőségei lehetnek – hacsak nincsenek büntiben!  (A Hold a Mérleg jegyében jár, március 11-én, szombaton lép át a Skorpió vizes jegyébe.)

A Szerencsekerék X. – sorsszerű döntések, karmaoldás.
Sorselemző időben lehetsz, végig gondolhatod az életed minden aspektusát. A vénuszi-marsikus-merkúri-uránuszi energiákban tudatosabban átláthatod, megérheted életed szereplőinek tanításait. Senki sem érkezett a sorsodba véletlenül mindennek oka, és fontos szerepe van a te lelki fejlődésedben. Tisztázó beszélgetésekre, és karmaoldásra remek időben vagy a hétvégi Nap-Halak-Neptunusz rezgésekben. Oldást elindító angyali szertartással segíthetek neked, ha felkeresel.
A hét vége víz elem minőségben lesz.
Igazán spirituális program lehet a meditáció és az olvasás. Nem ajánlatos műteni a húgyvezetéket és a nemi szerveket. A legkönnyebben felszívódó tápanyag a cukor és a szénhidrát lesznek.  Fogyasszatok adalékmentes, egészséges ételeket. Regeneráló masszázsra, bőrápolásra, kozmetikára jó időben leszel – a fogyó- és tisztítókúrát is tovább folytathatod. A Bak, a Bika, a Rák és a Skorpió napjegyűekre rámosolyoghat a szerencse – vegyétek észre! (A Hold a Skorpió jegyében jár, március 13-án, hétfőn lép át a nyilas tűz jegyébe.)

Figyelj oda gondolataidra, kimondott szavaidra – zseniális felismeréseid születhetnek, ha kapcsolódsz az égiekhez. Szellemi vezetőid hasznos útmutatással látnak el – mély meditációban hatalmas felismerésekkel ajándékoznak meg. Hívd magadhoz minden nap őrangyalod – önbizalommal tölthet.
Az energiák ugyanolyanok, de mindenkire máshogyan hatnak. Továbbra is várom az ezoterikus Hölgyeket egyéni, személyre szabott sors- és tarot elemzésre, spirituális terápiákra, foglalkozásokra, gyógyulást segítő energia átadással, energetikai tisztításra, útmutató, személyre szóló tarot-szeánszra Budapesten, angyalos stúdiómba.

Az ülés alatt használok: ingát, pálcát, tarot lapokat – számmisztikát, csipetnyi asztrológiát, és auraolvasást: előző, jövőbeli életbe, jövő létbe való betekintést is. Ha vidéken vagy és külföldön élsz, vagy csak nem szeretnél kimozdulni messengeren és skypeon is elérhető vagyok, leszek – videóhívással kereshetsz, előreegyeztetett időben – érdeklődj a részletekről nálam.
Szeretetben eltöltött, új lehetőségekkel fűszerezett, kreatív hetet kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó–lélekfejlesztő
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal- és gyászterapeuta
önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Skypeon és messengeren, telefonon is elérhető vagyok – érdeklődj a részletekről.

Figyelem a fenti egy általános jóslás- személyre szabott egyéni konzultációban kérhető – érdeklődj a részletekről nálam.

Napi tarot a facebook profiloldalamon minden nap megtalálható – örülök, és köszönöm, ha olvasod.

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: