Mágikus Telehold

Szeptember  6-án, szerdán reggel 9 órakor köszönt be a Telehold a misztikus Halak jegyében.  Segít  a terhek letételében, az érzelmi megtisztulásban:  beleérző, megértő energiákat árasztva. Lelki téren régi sérelmek feldolgozódnak – békülő energiák segítenek a megbocsátásban, a viták rendezésében.

A varázslat benned él.
A Halak napjegy az intuitív energiánkat ébreszti fel.
Alkalmas a téridő: mindenféle spirituális tevékenységre:
meditáció, transzgyakorlatok, jóslás, jövőbelátás, teremtő mágiák, gyógyító kezelésekre, oldások végzésére is.
A mostani Telehold a Neptunusz energiájában rezeg – ez az energia Angyali segítséget ígér – nehéz élethelyzetek gyógyulhatnak meg, nehéz sorshelyzetek oldódhatnak meg. Kérjétek e segítséget és fogadjátok is  el az Ég ajándékait.

Az Angyalok vigyázzák minden gondolatodat.
Az Időkapuban a Kamaél Arkangyal vezette, Erősségek karának őrangyala, Jehuhaj Őrangyal áll. Az Őrangyal marsi karának uránuszi energiáját képviselve segíti spirituális előrejutásunkat.

Ha elengeded a gátlót, kérheted az újat, a felemelő égit.
Angyalmágiákkal várlak benneteket, e csodás napon is, hogy kérésetek meghallgattatásra találjon a Segítőkész Szent Szellemvilág által. Mágikus mantrákat, és áldásos mágiákat fogalmazhatunk meg írásos szertartásban és küldhetünk el égi imában. Legyen az akár: bőségmágia, vagy szerencsehozó energia, párkapcsolat bevonzás, vagy gyermekáldás.

Mágikus időben vagyunk.
Most hatalmas rezgésekkel segít az Univerzum. Amit ma erős akarattal kérsz azt hat hónapon belül meg is kaphatod. Az Elengedő szertartásokban az ametiszt kristályt is  használhatod, nagy tisztító energiák szabadulnak fel a viz elem jelében. A Holt tenger vízével szenteld  meg a teret. A szertartásokhoz szólítsd áldásra Mihály Arkangyal energiáját, és kérd meg Őrangyalodat, hogy erősítse meg az akaratodat. A Megvalósítás Angyala is jelen legyen, hogy fizikai szintre emelje a kérésedet.  – A hála ereje felgyorsítja a manifesztációd – Szeretettel áld meg a kérésedet!

“A szeretet és a hála minden negativitást felold, bármilyen formát öltsön is. Ez a két érzés képes tengereket szétválasztani, hegyeket megmozgatni, és csodákat véghezvinni.” – Rhonda Byrne

 

A végső cél valósága a hit és bizalom bölcsessége. Lelkünk hazaér a tiszta szeretetben.
A Neptunusz ereje velünk!

Csodás töltődést kívánok a mágikus energiákban!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós,
energiagyógyász – angyalterapeuta

Elengedő szertartások – Teremtő mágiák
Angyal mágiák