Mágikus újholdban

A Bak Újholdat december 23-án 11 óra 18 perckor üdvözölhetjük.

Az új célok, tervek kitűzésének ideje érkezett el.

Újhold idején a Nap és a Hold együtt áll az égen. Engedd, hogy tudatod és tudatalattid összhangja elhozza számodra a sikert és a boldogulást. Rendszeresen erősítsd, foglalkozz azzal, amit szeretsz, meditálj azokon az értékeken, melyeket beépíteni szeretnél az életedbe, beszélj arról, amit szeretsz és add is azt másoknak, amit szeretsz.


Tégy rendet az életedben – rendezd függő ügyeidet, engedd el a negatív szokásaidat. Itt az ideje, hogy felelősséget vállalj az életedért. Az élet folyamatos fejlődés, szüntelen megújulás, rajtad múlik az előre haladás –  áldás az átalakulás.
A Jupiter a Kosban lelkesedéssel tölt el bennünket – aktívabbá tehet. Engedd, hogy megszülessen benned az új, érezd a megújulás erejét!

Az Időkapuban Mebahjah őrangyal áll – a Fejedelemségek karából, Haniel arkangyal csapatából.  Imagináld őt, hogy sikeres célok felé vezéreljen. Töltsd fel tarot lapjaidat, ásványékszereidet, kristályköveidet az újhold erőteljes rezgésével.
Angyalmágiákkal szeretettel várlak – jelentkezz be hozzám, egyeztesse velem. A jövő évi tarot-elemzéssel segíthetek, hogy beleláss a következő évedbe.
Csodás hangolódást kívánok az újholdas energiákra Mindenkinek! Szeretettel, léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós – spiritiszta-orákulum
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta

önismereti és párkapcsolati tanácsadó
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12

Tarot konzultációk:
Messengeres, skypeos konzultációk:
Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón: