Májusi energiákban ígéret havában

Építsd a jövődet – gondolkozz másképpen!

Megvalósulhatnak az Univerzumtól megrendelt vágyaink. Amit kívántál, amit áhítottál az most valóra válhat. A hét elején az uránuszi energia váratlan változásokat hoz majd. A Nap-Uránuszban hatalmas felismeréseink születhetnek, tisztán átláthatjuk sorshelyzetünket.
A számmisztikában a május az ötös szám rezgése alatt áll: Az 5-ös szám az önbizalmat, a rugalmasságot, az önkifejezést, az optimizmust képviseli. Légy rugalmas, rezegj együtt a változásokkal.
Erre a hónapra a mágikus-misztikus Kazanlár tarot nagy arkánum lapjai közül Az Ítélet XX. lapot húztam: Valami véget ér és elkezdődik valami új.  Átalakulás, feltámadás újjászületés ideje jött el. Égi segítség érkezik, legyen hited: angyalaink velünk vannak.

A hónap legfontosabb napjai:

Május 1-től A Plútó tolató mozgásba vált a Vízöntő jegyében. Nagy döntések meghozatalához kapunk extra időt.
https://asajah.hu/34211-2/

Május 3-án, a Mars az Oroszlánba lép át – lendületet, inspirációt hoz ez az állás.
Ha elakadnál sorsdolgaidban, keress meg bátran.

Május 5-én intenzív energiákkal érkezik a Skorpió telihold. Érzelmi dolgainkban tehetünk nagy rendet: lezárások ideje lehet.
Elengedő szertartással szeretettel várlak.

Május 15-én a Merkúr újra aktívba vált. Újra felgyorsul az élet, könnyebben megy majd a kommunikáció, fellendül a kereskedelem, az utazásokra jobb idők járnak, hivatalos ügyek intézésére is eredményes napok jönnek.
Tarot opciókkal belenézhetünk a személyes jövődbe.

Május 16-án a Jupiter átlép a Bikába. Szerencsét és bőséget hoz, ha pozitív mintáid vannak.
Negatív hitrendszeri blokk törlésével is segíthetek, ha felkeresel.

Május 19-én, a Bika újholdat üdvözölhetjük. A kezdetek lendületét hozza el az újhold.
Teremtő mágiákkal várom a Hölgyeket.

Május 21-én a Nap az Ikrekbe lép át. Ez arra inspirál, hogy merj nagyot álmodni, és próbálj ki új dolgokat.
Önismereti foglalkozásra jelentkezhetsz be hozzám, hogy jobban megismerhesd önmagad, a teljes személyes asztrológiai képleted értelmében.


A jelenlevő aktív jupiteri energia sok lehetőséget és feladatot hoz majd – lépni, tenni, cselekedni neked kell! – légy bátor sorsteremtő. Megérdemled a bőséget és a jóllétet, gondolkozz önmagadért, bontsd le a korlátaidat. Engedd el a ragaszkodást, változtass az életeden – légy rugalmas, állj ki magadért, légy kitartó. Zárd ki a külvilág negatív ingereit. Teremts boldogságot, biztonságot a saját világodban.
Ha angyaloznál, e hónapban Gábriel, Jophiel és Cahmuel és Muriel arkangyalokat hívhatod, hogy nyitott szívvel, kellemes belső egyensúlyban helyes döntéseket hozhass!
Csodákkal megáldott, ígéretes  hónapot kívánok Szűz Mária megszentelt hónapjában szeretettel, Mindenkinek! Léleköléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu