Maradj pozitív

Légy vidám és mosolyogj!

Minden megtapasztalás egy-egy tanulási-fejlődési szakasz része – minden amit átélsz ajándék. Mert ahogy minden jónak, minden rossznak is vége lesz egyszer… körforgásban vagy…ahonnan már nincs lefelé, onnan jön a felfelé!


Magas energiaszinted nem csak pénzt vonz életedbe, hanem minden mást, beleértve más embereket is. Ha nagyon alacsony az energiaszinted, ugyanazt az energiát vonzod be, amit kibocsátasz. Más szavakkal olyan embereket és kapcsolatokat vonzol életedbe, melyek ugyanilyen alacsony szintű energiával rendelkeznek.Emeld tudatosan a rezgésszinted, hogy a hiánytérből a pozitív, majd a teremtő energetikai térbe érj.


Tehát a megoldás: energetikai oldás, blokkoldás – csakra-aura tisztítás-hangolás, rezgésszint emelés: órás programban. Így a szerencse is könnyebben rád talál majd.  Kívánom, hogy legyen elég erőd elengedni a számodra nem megfelelő dolgokat, és legyen elég erőt bevonzani, amit valójában megérdemelsz!
Szeretettel várom a hölgyeket ezoterikus stúdiómba – jó tudni, hogy hétvégén is vállalok foglalkozást, jelentkezz be hozzám bátran, egyeztess velem. Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió

Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
https://asajah.hu