Március a nagy lehetőségek hava

Gondolatébresztő égi útmutatással várlak!

Figyelj jobban oda a megérzéseidre, a belső hangodra, felsőbbrendű énedre.   Légy hű magadhoz, a célkitűzéseidhez.  Keresd mindig a harmóniát, a feltöltődés lehetőségét. Élj magas rezgésszinten, hogy teremteni tudd életed, sorsod minőségét. Ha valami lezárul előtted, merj bátran egy új életszakaszba lépni – ne blokkold le magad –  bízz a Gondviselés erejében.


Szeretettel várom  az ezoterikus Hölgyeket foglalkozásaimra, angyalos stúdiómba gondolatébresztő égi útmutatással. Lehetőség van messengeres – előre egyeztetett videóhívásos – szeánszra is, érdeklődj a részletekről nálam. Jó hír, hogy hétvégén is vállalok tanácsadást.
A foglalkozás alatt használok: ingát, tarot-lapokat, számmisztikát, csipetnyi asztrológiát és auraolvasást. Grátisz: csakra-aura tisztítás – rezgésszint emelés, angyali üzenetek közvetítése.
Amikor hibát hibára halmozol, mindig jól jön a segítség. Amikor elakadtál, amikor már belegabalyodtál, a jó tanács lehetőség. Amikor csak egy kis nyomaték kell, egy kis biztatás, hasznos az égi tisztánlátás. Segítséget kérni nem szégyen, hanem: Erő! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach
Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Kapcsolat: 0620 278 26 12
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig
Személyes fogadóidő a stúdióba a hét minden napján és hévégén is: délután 14-től este 20-ig.
Előre egyeztetett videóhívásos foglalkozás – már délelőtt 10-től. 

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu