Megtanulni, hogy ne akard kitalálni…


Csak azért, mert ebben a pillanatban a fizikai valóságban nem tartod lehetségesnek megkapni azt, amit akarsz, nem jelenti azt, hogy az nincs úton feléd.
Íme egy fontos igazság: 99%-a annak, amit életedben teremtesz, már akkor befejezett, mielőtt tanúbizonyságát látnád fizikai világodban. A baj az, hogy azt tanultad, hogy azt hidd, nincs előrelépés addig, míg annak fizikai bizonyítékát nem látod. A bizonyosság a leghatalmasabb erő, a kudarc ellenszere.
Miért fontos a bizonyosság?
Azért, mert minden lehetséges mindaddig, amíg biztos vagy benne. Bármit is akarsz megteremteni világodban, az univerzum sziklákat vagy elemi részecskéket mozgat meg érdekében, annak az információnak és az információ bizonyosságának megfelelően, amit kap. Hogy milyen gyorsan teremted meg azt, amire vágysz, az attól függ, mennyire vagy bizonyos abban, hogy megkapod, amire vágysz és mennyire vagy biztos benne, hogy a részecskék szintjén azt már meg is kaptad.
Valaki egyszer megkérdezte tőlem: Mi a legnehezebb rész annak megteremtésében, amire vágysz?
A válaszom a következő volt: Megtanulni, hogy ne akard kitalálni, hogyan fogod megkapni azt, amit akarsz. Ha megpróbálod kitalálni, hogyan fogod megszerezni azt, amire vágysz, akkor arra korlátozod magad, amit az egód képes látni és tenni. –  Dr. Robert Anthony