Méregtelenítő saláta

A Cékla

Főként a hideg szezonba érdemes sok céklát fogyasztani, ami tele van B-vitaminokkal, hasznos folsavval, mangánnal, káliummal. De meg kell említeni még a rostokat, a C-vitamint, a magnéziumot, a vasat, a rezet és foszfort. A cékla az egyik leghatékonyabb májvédő zöldség, segít megszabadítani a májat a toxikus anyagoktól, csökkenti a rossz koleszterinszintet, óv a vérrögképződéstől.

Egyszerre készítsd el, és ezt fogyaszd három napig. Lássuk mire lesz szükséged a méregtelenítő saláta elkészítéséhez.

Céklasaláta hozzávalói:
olívaolaj
citromlé
cékla
káposzta
sárgarépa

Elkészítések: A céklát, salátát és a sárgarépát vágd fel apróra. Pihentesd 15 percig, majd utána locsold meg két kiskanál citromlével, ugyanennyi olívaolajjal és adj hozzá sót. Ennyi az egész, vacsorára fogyaszd el a finom salátát. Ne feledj el naponta meginni minimum 2 liter vizet. A  méregtelenítő kúra 3 napig kell tartson. Forrás: Zöld újság.
Szeretettel ajánlom, szívesen fogyasztom, nagyon finom! Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó-life coach
tarot mester-jós
energiagyógyász
angyal-és gyászterapeuta
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu