Merkúr retrográdban

A Merkúr a kommunikáció és kapcsolódás bolygója tolatásba kezd!

A Merkúr retrográd: április 1 és 25 között időszakban.

Elakadások lehetnek a az információk, kommunikáció, üzenetek, tájékoztatás, közlekedés, kereskedelem terén végig a retrográd időszak alatt. A retrográd Merkúr megvilágítja mi az, amin még javítani kell, mi az a fontos lecke, tanulság, eredmény, amire még újra rá kell fókuszálnunk, hogy végül ténylegesen pontot tehessünk a végére. A retrográd időszak mindig az újraértékelés ideje – extra időt kapunk az átgondolásra.
Ezen időszak szétszórttá és lassúbbá válhatunk – gyakran félreérthetjük egymást, és a közlekedésben is jobban kell majd figyelnünk. Amennyiben elégedetlenek vagytok munkahelyetekkel ne most akarjatok változtatni. A retrográd Merkúr időszaka nem túl kedvező szerződések kötésére. A döntések is hátráltatva vannak, ahogy ügyeink intézésében is lassúságot tapasztalhatunk. Lehetnek gondok pl. a telefonnal, internettel, műszaki cikkeink is meghibásodhatnak.
Haragnak, méregnek, vitának, türelmetlenségnek nincs helye – most inkább csendesedj le és figyelj egy kicsit befelé. A tolató mozgás alatt az ismétléseknek, a visszatéréseknek kedveznek az energiák. Mondhatni egy második esélyt tartogat ez az állás – fontos, hogy légy tudatos, megfontolt sorslépéseidben.
A Merkúr őrzője Rafael arkangyal. Ő felelős a nyelvérzékért, az intelligenciáért, az írásért, a kommunikációért, az utazásért és a sebességért. Ő segít nekünk, hogy megbirkózzunk az életünkben beálló hirtelen változásokkal. Imagináld, vedd fel vele a kapcsolatot, magas rezgésfényével sokat segíthet.
Félre értések, elértések megbeszélésére jó időben vagy.
Gondold át amit teszel, a későbbiekben milyen következményekkel járhat – légy alapos az életút elemzésben – nézd más nézőpontból az életedet, légy racionálisabb tervező – vedd figyelembe az új lehetőségeket is.


Jövőbenéző tarot-elemzéssel, oldással, blokkoldással, égi üzenetek közvetítésével – rezgésszint emeléssel várom ezoterikus stúdiómba a Hölgyeket – egyeztethetsz velem.

Türelmes, figyelmes, átgondolt tervező időszakot kívánok szeretettel, Mindenkinek! Léleköleléssel:

spirituális tanácsadó-ezoterikus tanító
tarot-elemző mesterjós
angyalos gyászterapeuta
energiagyógyász spiritiszta
önismereti és párkapcsolati coach

Budapest, Örs vezér tere – Asajah Stúdió
Bejelentkezés: 0620 278 26 12 – hétvégén is!
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig.
Személyes fogadóidő a stúdióba: délután 14-től este 20-ig.
Messengeres idő – előre egyeztetett videóhívással már délelőtt 10-től.

Ezoterikus szakterületeim, amiben segíteni tudok Neked:
https://asajah.hu/asajah-studio-10/

Internetes weboldalam nyilvános a világhálón:
http://asajah.hu