Miért fontos szembenézni önmagunkkal?!

„Miért jó, ha tudom hogy én ki vagyok….hiszen csak egy oldást kérek…?!” – kérdezte tőlem egy hölgy a bejelentkezéskor.
De előtte elmesélte mikor nem jó neki, és miért nem… (és nem azt, hogy mikor lenne alkalmas neki…) aztán pedig megkérdezte önmagától, hogy hogyan találhat is oda, ahová mennie kell, és mikorra érkezhet vissza, haza… Ezután a tartalmas beszélgetés után meg is állapodtunk laza tizenöt perc után…a megfelelőt kiválasztva, hogy mindenkinek jó legyen.
Roppant türelmes vagyok, és nagy a lelki békém. Mert tudom azt, hogy aki nagyon „eltévedt” annak kell igazán a segítség!

A közjátékból visszatérve…
Miért jó, az, ha tudod ki vagy, miért születtél el a földre?
Talán mert megláthatjuk azt amiben jók vagyunk, amiben még tennivalónk van, amin még dolgoznunk kell magunkon,hogy olyanná váljunk, amilyenné lenni akarunk. Hogyan Legyünk önmagunkká, hogy igazi önvalónk teljes egésze legyen a kiteljesedett lényünk. A magunk példaképei legyünk…
Ha tudjuk mi az amiért leszülettünk, már látjuk és tudhatjuk a sorsunk küldetését, a beteljesíthető spirituális életutunk.Mi lehet a motivációnk, a signifikátor útmutatónk.
Az előző életbeli megtapasztalásaink, és a mostani lehetőségeink tartalmazzák a helyzetek kulcsát.
Van aki a múltjában él, áthozta a karmikus burkot erre az inkarnációra is… nem a mostani életét éli, ezért eltévedettnek véli az élete folyamát. Ilyenkor egy az egyben ki kell emelni az energetikájából, tudatosan létrehozott, áthozott mintát.
A sors útra térés a legjobb megoldás – itt érhetők el a tanítások, a barátok, a szituációk amelyeket meg kell élnünk, hogy tovább fejlődhessünk. Itt vannak a megtapasztalások, a segítők és a legjobb és legszebb ajándékok, amiket erre az életünkre megírtunk…
Az oldásnál is fontos a megértés, és a megbocsátás. Tudjuk azt, hogy egy helyzetbe hogyan kerültünk bele, akár a Ji-kingnél is megtapasztalhattuk a sorsfordulatok útját. Miért, hogyan, és hogyan tovább…Mi a megoldás.
A tudat tisztítás és a blokkoldás a jó lehetőség – megspékelve egy alapos tarot – jövőkép elemzéssel!

„Életemnek értelme van – Tudom ki vagyok – Életemet én irányítom – Vidám, boldog és szabad vagyok.”

Ha döntöttél, hogy jönnél: szeretettel várlak Téged is!

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium,
tarot mester-jós (tehuri-mekubalim beavatás)
energiagyógyász – angyalterapeuta

Budapest-Zugló, Örs vezér tere
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig.
Asajah Studió
20 278 26 12