Miért nem engeded meg magadnak, hogy ragyogj?!

A külcsín, és a belső.
Mitől vagy Nő? – attól, hogy befogadó vagy, hogy empatikus vagy, hogy megértő és kedves, attól, hogy tiszteled és becsülöd magad. Attól, hogy tudod mennyire értékes vagy és arra törekszel, hogy boldog légy. Mert ha egy Nő boldog, akkor a körülötted élők is boldogok. Pozitív energiát sugároz a szeretteire, a gyermekeire, a párjára és a munkatársaira, a rokonaira,  de még a szomszédokra is – így ez kör tágul. Akinek örömöt és boldogságot viszel az életébe, az azt adja tovább az ő szeretteinek. Figyeled, azzal, hogy önmagadat szereted, szinte fénymunkát végzel a Világban.


Minden Nő királynő!
Ha borúsan látod a világot, előjönnek a párkapcsolati gondok is. Ilyenkor kérdezd meg magadtól, hogy miért nem hagyod magad szeretni?  Az  ‘én-szeretet’ az alap, ha szereted magad boldog leszel, és aki boldog az szeretni  tud másokat,  és mások is szeretni fogják.
Ha már csak a munka elégit ki, s odamenekülsz a szürke hétköznapok alatt. Amazonként harcolsz, s egyre feljebb küzdöd magad – akkor nem mersz szembenézni a valósággal. Talán eluntad a párodat, vagy önmagaddal nem vagy jó kapcsolatban. Igazából mindig csak hazudtad a szexet… csak azért bújtál össze a pároddal, hogy legyen gyerek. Egyébként pedig sosem szeretted.  Ekkor kezdenek lassan-lassan lerakódni a kilók is,  szépen el is deformálódhatsz, ha  teljes egészen elhagyod magad. Már talán a ruháid sem állnak jól… Az, hogy torna, meg fogyi…kinek, minek, hogyan? Pedig pont az történik veled, amit magaddal teszel. Ha változtatni szeretnél csak rajta – sorsteremtő hatalmad van! S ahogy változol a kedved is megjön hozzá, sikerélményed lesz, ahogy átformálod magad csinos-vonzó nővé. Ha ötvenévesen feszülős ruhákat hordasz, mint a húszéves lányod, akkor ott valami baj van… Nem tudod elfogadni az éveket, azt, hogy most már nem lány vagy, hanem érzéki gyönyörű nővé lettél – és ezt nem kell szégyellned!
Időnként kérdezd meg magad, ha elakadnál a boldogság-boldogtalanság körforgásában – kinek, minek érzed magad? Hol akadtál el, mióta nem változtattál frizurát, mióta ugyanazt  az unalmas cuccokat hordod? Mikor vettél magadnak egy új hajcsatot?! Miért nem jutalmazod meg magadnak, miért bünteted magad azzal, hogy szürke kisegérnek öltözöl, és fiúsra vágatod a hajad, a csinos lábaidat a nyári nagy melegben is farmerba rejted?  Egy körömlakk egy életérzés – egy új frizura nem a divat, inkább a királynői pompa, ha annak érzed magad. Az ‘én-idő’ nem felesleges időtöltést, hanem inkább töltés. Töltés neked, hogy kényeztesd magad – akár egy masszázzsal, akár egy jó könyv olvasáséval. Hogy kiszabadulj egy kicsit a mókuskerékből, és felszabadulj, feltöltsd magad oldó energiákkal. És ha csak egy fagyira vágysz azt is add meg magadnak, és örülj minden napnak, mert élni jó dolog!
Ha már kiszerettél a párodról, és úgy gondolod, hogy az életednek ezzel vége – nagyot tévedsz. Szedd össze magad, már várhat még rád új, szerelem új kapcsolat. S ha csalódtál azért se büntesd magad, a következő kapcsolat mindig meghozza a kiegyenlítődést. Sokkal jobb lehet, mint ami volt – ha kidolgozod a negatív programokat magadból. Ne bújj el, mert akkor észre se vesznek. Hanem építsd fel újra magad, azzá a nővé,  aminek érzed magad. Lehetsz szőke, vörös, fekete vagy barna – a külcsínnel is vonzol, de amit magadról legbelül gondolsz azzá leszel.  És az fog kirezegni belőled ezerrel…és engedd, hogy szeressenek!Oldó, blokkoldó energiákkal várlak,  – negatív programok, törlése és nőiesség energiával áldott fénykamra is a program része. Személyre szóló tanácsokkal segítelek, fogyienergiákkal megspékelve, új életmeditációval fűszerezve. Pozitív aurával csak jót teremthetsz!

Szeretettel várom a spirituális úton járó Hölgyeket!

Lélekölelésem:

Asajah

spirituális tanácsadó, tarot mester-jós
léleklátó médium, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Sorselemzés – Tarot – Tanácsadás, spirituális terápiák
Energetikai tisztítás, blokkoldás
Bejelentkezés: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is!
Elérhetőségem: 06202782612
Messengeren és skypeon is elérhető vagyok.
Ezoterikus szakterületeim: 
http://asajah.hu/ezovilag/spiritualis-tanacsadas-asajah-studio.php