Minden érintés nyomot hagy maga után…


MINDEN ÉRINTÉS NYOMOT HAGY MAGA UTÁN. MINDEN ÉS MINDENKI, AKIHEZ HOZZÁÉRÜNK, VALAMILYEN MÓDON MEGVÁLTOZIK…

 


Bánj mindig óvatosan a szóval és a tettekkel, mert nem tudhatod kiben milyen változást indít el. Nagy hatással lehetünk mások életére, és ez nagy felelősséggel jár. Ne avatkozz sose karmikus dolgokba, mert átveszed azt is, ami másé lenne… (A tanácsadók spirituális tanítók – az égiek rajtuk keresztül üzennek, segítenek – nem árt, ha időnként karmaoldó energiát indítanak el maguknak.)
A te életedet éld meg, abban hoz döntéseket. Ha máséba dirigálsz azt a problémát, amit gerjesztesz átteszik a te életedbe – a szellemvilág így üzen. Ettől kezdve megakadsz, összezavarodva csak kiúttalan energiát találsz… Figyelj a gondolataidra és a szavaidra.

Használd ezt a csodás mantrát felelősséggel!
Figyelem! Nem szabad naponta alkalmazni, mert a zenéjének nagyon erős a hatása. Felkavarja az iszapot a tudatalattiban. Hetente max kétszer!!! Ám a szöveges Ibolyaláng mantrát ajánlott 21szer hangosan elmondani reggel, este., minden nap. Érdemes vizualizálni az ibolyaszínt is, mert egy lépésben megtisztít minden negatív energiától, és fel is tölt a legmagasabb hála rezgésével. Az ibolyaláng ugyanis nem más, mint a Szent Lélek lángja. Isten Szent lelke.András Szabó-Kassai
https://www.youtube.com/watch?v=auG8ibgdFrU

Élj tisztán, hogy belső fényed világítson utadon!

Asajah
spirituális tanácsadó