Minden öröm, ami tanít, felemel.

Szeptemberben felerősödnek azok a kihívások, amelyek a te személyes évedre hatnak.

Augusztus 22-től szeptember 27-ig a Jupiter a Plútó jegyében halad – sikereket hozhat, egyes életterületeken. Augusztus 23-án a Nap belép majd a Szűz jegyébe. Szűz-Nap, Bika-Uránusz, Bak-Szaturnusz képez egy áldás háromszöget. Ez a nagy földi trigon, amely szerencsét hozhat életedbe – hangolódj az energiákra, és teremts! A Nap Uránusz trigon augusztus 25-én nagy meglepetéseket tartogathat! – új dolgok, ötletek, áttörés, siker! A Telehold a Halakban nagy transzformáló energiákkal augusztus 26-án, 13 óra 57 perckor érkezik meg. Csakra-aura tisztításokra, tudat tisztításra, de lakás-tér szentelésre is kiváló alkalom. Majd a Jupiter a Skorpióban a fix jegyűeknek rengeteg csodát hoz november 8-ig – ez a Skorpiók, Bikák, Oroszlánok és Vízöntő nap jegyűekre vonatkozik. Ha kíváncsi vagy mi vár rád, megszentelt térben, másfél órás konzultáció keretében:

SORSELEMZÉSSEL VÁRLAK!

Amiből többek közt azt is megtudhatod mit tartogatnak még számodra az év utolsó hónapjai. Miben tudsz fejlődni, mit nem látsz jól, hogyan tudnál felfelé menni. Néha nem azt mondom majd amit hallani akarsz, hanem azt amit hallanod kell! Csak azt mondhatom, amit ‘hallok-látok’. Ez lehet, hogy talán összezavar, vagy felkavar.  Esetleg ellenkezhet a hitrendszereddel, a világképeddel, vagy a megszokott komfortzónáddal, de egyben biztos lehetsz: pont arra lesz szükséged!
Amikor azt mondod, hogy a sorsod ura vagy, akkor valójában  a főszereplője vagy. Az alapja mindennek az én-szeretet, az,  hogy szereted magad, tiszteled magad. Olyan emberekkel veszed körül magad, akikkel közös hullámhosszon vagy. Kapcsolataid minősége megmutatja ki vagy. Sokszor azonban tisztítani kell a kapcsolataidat. Az életed a te kezedben van, te döntesz, hogy ki tartozzon bele, de döntesz, hogy hová vezessen az utad. Te döntöd el, hogy mit akarsz megtapasztalni, s hogyan.

Az életed lehet boldog és boldogtalan. Élhetsz önsorsrontásban, de élhetsz egy áldásos létben. Ha átvizsgálod a kapcsolataidat kinek adsz reményt, új utat, válaszút elé melyik állít. Ne cipelj magaddal lehúzó gondolatokat, embereket és dolgokat…  Az új úton, az új körön, az új sorslehetőségekbe olyat vigyél át benne, veled, magaddal, aki értelmet ad a jövődnek, aki szeret téged, veled együtt halad. Segítsd azokat, akik szeretsz, de lemaradnak, erősítsd bennük a hitet, mert ezzel hatalmas erőt adsz. Lehetsz támogató, lehetsz motiváló – de mindenképpen türelemmel, simogató kedvvel csináld. Hív az új, a jobb, a szebb… indulj hát az Élet vár!

Kívánom, hogy boldog és örömteli sorsod ura légy!

Léleköleléssel:

Asajah
spirituális tanácsadó – léleklátó médium
tarot mester-jós, spiritiszta-orákulum
energiagyógyász-angyalterapeuta

Budapest, Örs vezér tere –  Asajah Stúdió
Elérhetőségem: délelőtt 10-től este 20-ig – hétvégén is.
Kapcsolat: 20 278 26 12
Skype: asajah1
Messengeren is elérhető vagyok.

 

 

Spirituális tanácsadás Hölgyeknek:
Tarot – Sorselemzés
Angyalmágiák – Angyal tanfolyamok
Energetikai tisztítások – Tértisztítás.

https://asajah.hu/szolgaltatasok/asajah-spiritualis-tanacsadas-holgyeknek.php