Mindig oda irányítsd a figyelmed, amit el szeretnél érni!


A változás energiája melletted van, tehát szerencsés helyzetben vagy. A tarot nagy Arkánum 10. lapjaként a Szerencsekerék Neked üzen!  Dönts és lépj! Változtass sorsodon – nézz a jövőbe, mi az, ami a legnagyobb sorsfordulat lenne az életedben?! Kérd meg őrangyalodat álljon melléd, hogy terveid beérjenek – készíts angyalmágiát, vagy  teremtő mágia mellett is dönthetsz, imaginálj, vagy használj agykontrollt. Ha őszinte szívvel, hálával, és bátran teremtesz, minden megvalósul életben, amit megkaphatsz, ami a tiéd lehet. Hidd el az Univerzum segíteni fog Neked!

 

„Ügyelj gondolataidra, mert azok szabják meg szavaidat!
Ügyelj szavaidra, mert azok szabják meg a tetteidet!
Ügyelj a tetteidre, mert azok szabják meg szokásaidat!
Ügyelj szokásaidra, mert azok szabják meg jellemedet!
Ügyelj jellemedre, mert az szabja meg sorsodat!”
– Charles Reade
 

Csodálattal tölt el Isten megannyi varázslatos ajándéka, amivel élni tanít. Tudd, hogy az életedben minden pillanat figyelmeztetés: élj a jelenben, s tervezd a jövőt!

Holdenergiák


Ne habozz, és ne bizonytalankodj, mert akkor minden teremtő gondolatodat elengeded, s megsemmisíted.

Koncentrálj a küldetésedre, a spirituális fejlődésed így érheted el.
Szólítsd meg az arkangyalokat, hogy erőd teljességében légy, s imáid meghallgattassanak.

Az Ég meghallja kérésed!

Lépned, cselekedned Neked kell a változás felé, erőt kapsz a segítőkész szent szellemvilágtól hozzá, hogy végig is járd az utadat.

A csodát Isten gyermekeként Te teremted. A csodát nemcsak az égi elementálok hozhatják  el számodra, hanem a   “földi angyalok”, akik akár személyes barátaid is lehetnek. Szövetkezz tehát az Univerzummal, mert az energiák kedvezőek, gyorsabban, jobban, pozitívabban teremthetsz!

Hatalmas energiák szabadulnak fel az emberi életben akkor,  amikor nincs eltérés abban, amiben gondolkodunk, amiben hiszünk és ahogyan élünk.

 

Használd ki a lehetőségeidet, s vedd észre az áldásokat.

Legyen hited!

 

Asajah